2777
2789

مدیر مدرسمون یه آدم بشدت خبیث و بی شرفه ما امسال سال اخریم دیپلم میگیریم میخام یجوری حالشو بگیرم یه کینه ایی ازش دارم منو با پدرم دعوا انداخت که من به بابام گفتم تو برام مردی و از اونموقعه بابام هرچقدر میاد سمتم اشتی نمیکنم باهاش چون طرف مدیرو گرفت پشت من درنیومد خلاصه

کینه اش تو دلم‌مونده پدرشو درمیارم زنیکه شیطان میخام هر ۴ تا لاستیک ماشینشو بترکونم یه ضرر درست و حسابی بهش بزنم بفهمه هر کاری دلش خاست نمیتونه با کسی بکنه بقیه ببو گلابی این خانم نیستن 😂😂

لطفا شروع نکنید درس اخلاق دادن به من اون با ما مثل گوسفند تو تویله رفتار میکنه حقشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن خدا رو خوش نمیاد تو این گرونی 

خدارو هم خوش نمیاد بین پدرو دختر دعوا راه بیوفته و دلشو بشکنه

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
بنظرم چراغاشو بشکونی بهتره

ضبط ماشینشو بدزده نظرت چیه😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

لاستیک چیه سوسول سیم ترمزشو ببر یکم بخندیم 😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩