2777
2789
عنوان

بوی تلخ خیانت

974 بازدید | 38 پست

این عنوان رو چه با درد نوشتم 

شوهرم بعد از سالها 

تازگی متوجه شدم رمز پیج اینستا گرامشو عوض کرده 

نمیدونم چطور برخورد کنم 

لطفا یه جوری راهنماییم کنید چطور موضوع رو بازگو کنم 

یا اصلا چیکار کنم ؟

فکر میکنم دو سه روزه تغییر داده 

چون تا چند روز پیش رمز قبلی بود

شاید بنده خدا ب دلیل دیگه تغییر داده 

زود خیانت کارش نکن

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه پیچش عوض کنه خیانت کرده بد به دلت راه نده

برای رسیدن به هدف خود باید تلاش کرد آن زمان است که که رسیدن به خواسته خود لذت دارد ✌️⭐من دختر خردادم من آدم مذهبی هستم دوست دارم همه کار هامو برای رضای خدا انجام دهم برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستید ❤️💚🤍🇮🇷✌️🌹⭐🤟
مگه چجوری فهمیدی رمزشو عوض کرده؟ 

ما یه رمز مشترک داریم برای همه چیز حتی کارت عابر 

اینستاشو من داشتم 

اونم اینستای منو داره 

امروز رفتم تو اینستا اما پرید و نوشت چون رمز تغییر کرده باز نمیشه 

هر کاری کردم رمز رو زدم بالا نیومد

عنوان رو همین طوری نوشتم  اما این کارش سابقه نداشته  نمیدونم چطور برخورد کنم که حساس نشه ...

بگو عه... چرا منو از اینستات بیرون کردی ☹️☹️🥺رمزشو بده منم میخوام باهات تو یه اینستا باشم🥺دوتایی باهممم

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.