2777
2789
عنوان

بوی تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما یه رمز مشترک داریم برای همه چیز حتی کارت عابر  اینستاشو من داشتم  اونم اینستای منو دا ...

خب همینو بگو عزیزم

بگو رفتم اینستای شما امروز این پیامو داده

رمزو عوض کردی یا اینستا مشکل داره

بعد ایشون جوابتونو میدن و خیالتون راحت میشه

بگو عه... چ را منو از اینستات بیرون کردی ☹️☹️🥺رمزشو بده منم میخوام باهات تو یه اینستا باشم🥺دوتایی ...

اینطوری خوبه 

اما باید بذارم بگذره چون امروز خیلی ناراحت و دمق بودم اگه حرفی بزنم خودمو لو میدم

اینطوری خوبه  اما باید بذارم بگذره چون امروز خیلی ناراحت و دمق بودم اگه حرفی بزنم خودمو لو مید ...

درسته با گوگولی بازیو مهربونی بگو 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
خب همینو بگو عزیزم بگو رفتم اینستای شما امروز این پیامو داده رمزو عوض کردی یا اینستا مشکل داره بع ...

آره 

اما کمی نا آرومم میترسم اونو حساس کنم و الکی یه بحث بوجود بیاد 

تو این شرایط نبودم 

نمیدونم چیکار کنم مغزم کار نمیکنه

ما یه رمز مشترک داریم برای همه چیز حتی کارت عابر  اینستاشو من داشتم  اونم اینستای منو دا ...

ببر گوشیتو بده دستش 

بگو عزیزم اینستام مشکل پیدا کرده هر کاری میکنم نمیتونم واردش بشم 

میشه درستش کنی؟

آره  اما کمی نا آرومم میترسم اونو حساس کنم و الکی یه بحث بوجود بیاد  تو این شرایط نبودم& ...

قبل ازینکه باهاش حرف بزنی باخودت عهد کن که آروم باشی

کامل ازش توضیح بخاه

یکم حساسیتتو کم کن عزیزم، چیز بدی اصلا اتفاق نیفتاده، به چیزای خوب فک کن، الکی واسه چیزی که اصلا مطمئن نیستی خودتو اذیت نکن

حالم خیلی بده الان از اینکارا نمی تونم بکنم الان 

عزیزم 🥺🥺🥺

ب دلت بد راه نده منم برام پیش اومده حالا ب خاطر ارورای اینستا یا هرچیزی رمزمو تغییر دادم 

اینم شاید همینطوره

بوس بهت

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
حالم بده  الان نمی تونم اینکارو بکنم

عزیزم چرا فکر بد میکنی؟

به هر حال به نظرت اون اگه میخاست خیانت کنه اینجوری ضایع بازی در میاورد؟

خیلی راحت میرفت یه پیج فیک درست میکرد 

از برنامه های فالور گیر ۱۰۰۰ تا فالور میگرف‌ 

بعد با اون اکانتش خیانت میکرد 

ایشون احتمالا نمیدونستع با تغییر رمز شما از اکانتش میپرید بیرون 

منم با دوستم یه اکانت مشترک داشتم حس کردم اینستام غیر عادی شده رفتم رمزو عوض کردم و بعدش فهمیدم با عوص کردن رمز دوستم پریدع بیرون 

قبل ازینکه باهاش حرف بزنی باخودت عهد کن که آروم باشی کامل ازش توضیح بخاه یکم حساسیتتو کم کن عزیزم، ...

تمام سعیمو میکنم 

این روزا خیلی شرایط سختی دارم 

از این طرف بارداری پر درد سرم 

بیش از حد حساس شدم به همه چیز 

عزیزم چرا فکر بد میکنی؟ به هر حال به نظرت اون اگه میخاست خیانت کنه اینجوری ضایع بازی در میاورد؟ خی ...

جالب اینه که از اینستا خیلی سر درنمیاره 

هر چی بلده خودم بهش یاد دادم .که لعنت بر خودم باد