2777
2789

سلام، من میخوام کنکور انسانی ۱۴۰۱ شرکت کنم و از شهریور شروع به درس خوندن کردم و فهمیدم که نقطه ضعفم دروس زبان و ریاضی هستن، ریاضی بعضی از مباحث رو می‌فهمم ولی توی بعضیاش که جبری تر هست (مثل معادله‌ها و توابع و...) مشکل دارم، زبان هم که از بیخ مشکل دارم و اصن چیزی نمیفهمم، بقیه دروس رو خوشبختانه بد نیستم، لطفا بگید برای این دوتا درس باید چکار کنم؟!

زبان وتضمینی میبندم برات

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗

ریاضی رو مباحثی که مسلط تری کار کن وقتت رو روی همش نذار.

زبان هم کتاب جامع دکتر اناری رو بگیر با اون کار کن

روزی یه پسیج،یه کلوز تست،بیست تا تست گرامر و بیست ها هم لغت بزن.خوندن لغت هم فراموش نشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضیم رفع اشکال میکنم اگر بخای بانکاتی که بگم قطعا بالا ۵۰ ریاضیو میزنی و زبانم رو ۸۰ درصد به بالا میتونی حساب کنی...

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗
ریاضی رو مباحثی که مسلط تری کار کن وقتت رو روی همش نذار. زبان هم کتاب جامع دکتر اناری رو بگیر با او ...

منظورت کتاب زبان مبتکرانه؟ زبان مبتکران که میگن سطحش خیلی بالاست، من سطحم زیر صفره و هیچی بلد نیستم، چطوری کتاب مبتکران رو بخونم؟

منظورت کتاب زبان مبتکرانه؟ زبان مبتکران که میگن سطحش خیلی بالاست، من سطحم زیر صفره و هیچی بلد نیستم، ...

دکتر اناری مبتکران نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ریاضی کتاب جامع مهر ماه خوبه  زبانم بیشتر تستا از ترجمه بعضیاش گرامره با ترجمه هم میتونی درصد ...

آخه تا گرامر بلد نباشم چطور میتونم سوال رو بفهمم و ترجمه‌ش کنم، من زبانم از پایه خرابه و با یه نوزاد تازه به دنیا اومده تفاوت خاصی توی انگلیسی ندارم، شنیدم میکروطلایی گاج درسنامه های مفصلی داره و گرامر رو برای سطح پایین ها خوب توضیح میده، به نظرت به دردم میخوره؟

ریاضی کتاب جامع مهر ماه خوبه  زبانم بیشتر تستا از ترجمه بعضیاش گرامره با ترجمه هم میتونی درصد ...

ریاضی مهروماه رو شما خوندی؟ درسنامه‌ش چطوره؟ من به یه درسنامه ای نیاز دارم که به زبون ساده ریاضیات و معادلاتش رو بهم بفمونه.

سلام،اگه میخاین معلم خصوصی بگیرین بهتون پیشنهاد میکنم کسی که تو این زمینه تجربه کافی را داره انتخاب کنین من نمیخام تعریف کسیا اینجا بکنم چون چیزی به من نمیرسه ولی زمان کنکور من،یکی از اشناهامون بود کارش خیلی خوب بود لاقل رو من ج داد

خیلی نکات خوب و جامعی میگه هزینه خیلی کمی هم میگیره دوس داشتی بگو تا شماره شا بهتون بدم 

موفق باشین

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
آخه تا گرامر بلد نباشم چطور میتونم سوال رو بفهمم و ترجمه‌ش کنم، من زبانم از پایه خرابه و با یه نوزاد ...

من خودم میکرو دارم کتابای خوبین ولی ترجمه ربط زیادی به گرامر نداره تو وقتی معنی لغات یه جمله رو بدونی بالخره میفهمی منظور جمله چیه و چی میخواد به خاطر همین میگم ترجمه

شاید اگه کتابای میکرو گاج بخری متوجه شی چون تستای گرامر و تستای ترجمه و کلوز تستا کلا جداست کلوز تستم خوبه هر شب یه کلوز تست کار کن من خودمم زبانم خوب نیست خیلی تحقیق کردم در مورد زبان و اینا رو میدونم حالا اگه به دردت بخوره ولی خودم هنوز نمیتونم درس بخونم 

ریاضی مهروماه رو شما خوندی؟ درسنامه‌ش چطوره؟ من به یه درسنامه ای نیاز دارم که به زبون ساده ریاضیات و ...

من کلا اکثر کتابام میکروعه ریاضیم  میکرو دارم  ولی دوستم مهر ماه داشت خیلی وقت پیش دیدم خوشم اومد چون کامل مباحث رو جدا کرده بود 

ببین تو اینترنت بزن هر کتابی رو میخوای بخری هر کتاب   یه فایل داره که یه قسمت کوچیکی از کتاب رو برای اینکه بفهمی کتاب چجوریه گذاشته نگاه کن ببین کدوم بیشتر به دردت میخوره