2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزادم

282 بازدید | 13 پست

سلام دوستان نوزاد من25روزشه وقتی دنیااومد خیلیییی سرخوسفید بود اخه باباش بوره خودم سفیده یهو زردی گرفت بچه سیاه شده سیاه و زرد وقتیم گریه میکنه بشددددت سرخ میشه شبیه گوجه....موهای رش پرکلاغیه ولی موهای صورتش کلا بوره وزرده 

بنظر شما دخترم پوستش روشن نمیشه؟؟اخه ما یجای زندگی میکنیم ایقد بی فرهمگن. هصوصا مادرشوهرم ک بوره سبزهارو مسخره میکنه😔😔😔حتی شب اولی دیدش بغلش نکرد گفت چقد سیاهه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه مثل پشت دستش . 

پشت دستش نمیدونم چطوریه سبز هست انگار رگاش مشخصه 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

اول که پوست بچه تغییر میکنه و بچهای سبزه خیلی سفید میشن 

دوم اینکه این موهای پرکلاغی کاملا میریزه نگران نباش 

من نوزادم تا چهل روز موهاش سیاه سیاه بود ریخت همش الان موهای بور و زرد داره

یونا و راتین پسرای قشنگم💙

قدم نورسیده مبارک

خداراشکر که بچت سالمه 

بعدم پسر من که دنیا اومد تا۴۰ روزگی مثل قارا بود انقدر سیاه وزشت بودکه نگو ولی الان که ۹ سالشه ماشالله مثل ماه میمونه 

به این چیزا اصلا فکر نکن گلم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
اول که پوست بچه تغییر میکنه و بچهای سبزه خیلی سفید میشن  دوم اینکه این موهای پرکلاغی کاملا میر ...

عه اره موهاشو دیدم داره میریزه بعد از حالت مشکیییی زباد در اومده یکم بهتر شده توی نور نوک موهاش قرمزی داره

قدم نورسیده مبارک خداراشکر که بچت سالمه  بعدم پسر من که دنیا اومد تا۴۰ روزگی مثل قارا بود انق ...

مرسی عزبزممم

اول که پوست بچه تغییر میکنه و بچهای سبزه خیلی سفید میشن  دوم اینکه این موهای پرکلاغی کاملا میر ...

سلام عزیزم موهای نوزادتون کی شروع به ریزش کرد و بعد مجددا وی دوباره بور در اومد؟رنگ پوستش چی .؟ از اول چه جور بود؟

🎵maybe we could be a symphony 🎵
سلام عزیزم موهای نوزادتون کی شروع به ریزش کرد و بعد مجددا وی دوباره بور در اومد؟رنگ پوستش چی .؟ از ا ...

از ۱۵ روزگی شروع به ریزش کرد تا چهل روزگی کم‌کم خیلی کم درومد 

رنگ پوستش سفیده خیلی

از اول رنگ پوستش قرمز بود خیلی زیاد بعد‌یهث سفید شد

یونا و راتین پسرای قشنگم💙