من حدودا پنج سال با یه آقا پسر دوستم بعد یه سال پیش اومد خواستگاریم خانواده ام بخاطر وضع مالیش ردش کردن گفتن برو اوضاع تو اوکی کن بعد ، یه سال متوجه شدم این آقا ۱۰ سال تریاک میکشه بچه ها من خیلی وابسته اش شدم من چه خاکی به سرم بریزم تو رو جون عزیزتریناتون از ته قلب خودتون جای من بذارید منو راهنمایی کنید خیلی خسته ام نمیدونم چیکار کنم حس میکنم توی یه گودالم که نه راه پس دارم ن راه پیش.
دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
سلام عزیز دل امیدوارم واقعا بهترین راهو انتخاب کنی و با آینده خودت بازی نکنی
منم ۱۰ سال پیش ازدواج کردم و همسرم اعتیاد ب تریاک داشت ولی من نمیدونستم تا ۵ سال بعد از ازدواجم سر بارداری پسرم متوجه شدم ک اگه زودتر میفهمیدم حتما جدا میشدم هر لحظه دارم عذاب میکشم همش وعده وعید ترک میده ولی هیچ قدمی بر نمیداره تو رو خدا یا بگو اگه اونم واقعا تو رو دوست داره ترک کنه و بعد از حداقل ۶ ماه تا یکسال بفکر ازدواج باش یا اگه ببین داره تیره می ه یا میگه بعد از ازدواج ترک میکنم یا هر بهونه دیگه میاره پا بزار رو احساست و قیدش بزن تو رو خدا بفکر خودت باش من دارم زندگی میکنم با همچین آدمی و هر لحظم عذابه
اسی محاله ترک کنه جونتوبردار فرار کن شوهرم مصرف میکنه زندگیم جهنم شده مسئولیت پذیرنیس اصلا مارو ادم حساب نمیکنه دوس نداره خونه بیاد به خودش نمیرسه .....خواهش میکنم قبول نکن خودتوبدبخت نکن یه سال افسرده بشی گریه کنی بهتره یع عمر عذاب بکشی
خواهرگلم این چه حرفیه چراتاآخرعمرمجرد بمونی توباید الان سجده شکرکنی که متوجه اعتیادش شدی بخدا اگر ازدواج میکردی باید بجای تفریح و خوشی بنشستی جلو یه آدم چرتی که مدام تو چرت هست و به هیچی به غیراینکه زودتر ساعت مجدد کشیدنش برسه فکرنمیکن خواهر دلتو خالی بکن از این عشق اگر چندماهی بودک اعتیاد داشت میشد به کاری کنی ترک کنه 10سال داره مصرف میکنه 10 سال