2777
2789

من ۵ هفته و چهار روزه باردارم 

ولی از دیروز و پری روز علاعمم کم شده 

صبحا از خواب با ضعف و تهوع بیدار میشدم الان هیچ حسی ندارم ، فقط دیشب یکم زیر دلم تیر کشید 

اوایل که فهمیده بودم باردارم خیلی علاعمم بیشتر بود ، ممکنه از شیاف پرژسترون باشه که علاعممو کم کنه؟

به نظرتون امروز برم سونوگرافی چیزی نشون میده؟

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.۸هفته برو. زودتر فقط استرس بهت وارد میشه.احتمال داره الان بری بگه هنوز جنین تشکیل نشده دیده نمیش ...

علاعمم کم شده میترسم مشکلی باشه 

اصلا دیگه تهوع ندارم ولی تا چند روز پیش داشتم 

فقط خیلی کم سینه هام درد میکنه که اونم از قبل کمتر شده 

ازین استرس میگیرم که تا دو روز پیش تمام علاعمو داشتمو الان ندارم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
الان بری سونوگرافی.. چون علائم هم نداری و به احتمال خیلی زیاد چیزی هم نمیبینن خودت اذیت میشی... چر ...

دکترم داد از همون روز که بتا دومو دادمو مطمعن شد از بالا رفتنش

ممکنه بدون درد و لکه بینی و خونریزی احتمال مشکل یا خدایی نکرده سقط باشه؟

علاعمم کم شده میترسم مشکلی باشه  اصلا دیگه تهوع ندارم ولی تا چند روز پیش داشتم  فقط خیلی ...

بنظرم زنگ بزن مطب دكترت به منشى بگو يه لحظه از دكتر بپرسه قطع ناگهانى علائم تو هفته پنج نياز به پيگيرى داره يا طبيعيه؟ به طور خلاصه وضعيتتم بگو كه شياف ميزنى و اينا...

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم دقیقا شش هفته علایمم رفت و لکه بینی داشتم اما جنین سالم بود شکر خدا   با دکترت مشورت کن ام ...

من لکه بینی ندارم 

ولی از وقتی وارد شش هفته شدم هر روز کمتر شده علاعمم 

شما کی رفتی سونو؟ 

ممکنه بدون درد و لکه بینی و خونریزی احتمال مشکل یا خدایی نکرده سقط باشه؟

نه بابا سقط كه همينطورى يهويى نيست فك كنم طبيعى باشه منم امروز باند شدم از خواب حالت تهوع ندارم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من لکه بینی ندارم  ولی از وقتی وارد شش هفته شدم هر روز کمتر شده علاعمم  شما کی رفتی سونو ...

من تو همین شرایط با دکترم تماس گرفتم گفت اصلا ربطی به سقط نداره علایم رفته رفته کم میشه 

هشت هفته بیا سونو 

منم هشت هفته رفتم 

تازه من سابقه سقط هم داشتم 

نه بابا سقط كه همينطورى يهويى نيست فك كنم طبيعى باشه منم امروز باند شدم از خواب حالت تهوع ندارم

چند هفته ای؟ من روزای قبل از تهوع و ضعف بیدار میشدم 

امروز انگار نه انگار