2777
2789
عنوان

پریودی

191 بازدید | 15 پست

هرشب این موقع خوابم ولی امشب🥺از درد شدید پریودی بیداار🥲بچها من همیشه پریودی های خیلیی دردناک دارم تا جایی ک کلی قرص میخورم بعدش بازخوب نمیشم کارم ب درمونگاه میکشه.الانم همین🥲الان۲۵سالمه..یعنی تا چن سالگی اینجوریم؟؟ممکنه روزی برسه دردش کمتر بشه؟

ای آنکه کارش مهربانیست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لبنیات و سردیجات نخور چیزای گرم چند روز قبل و تو پریودیت بخور اگه اثر داشت دعام کن 

اثرم نداشته باشه دعات میکنم عزیزم🥰بهترینا برات اتفاق بیفته الهی آمین

ای آنکه کارش مهربانیست♥️

من خودم روز اول همیشه خیلی درد دارم(خیلی ها)

ولی با خوردن دمنوش های گیاهی مثل چای کوهی و بابونه و چای نبات یکم دردش بهتر میشه

مسکن هم استامینوفن میخورم بد نیست

ولی یه جایی نوشته بود برای درد پریودی(اگه بیشتر از حد تحملتون بود باید به دکتر مراجعه کنید شاید کیست داشته باشید یا مشکل دیگه ای  که به راحتی قابل درمانه )

ورزش یوگا هم برای درد پریودی خیلی خوبه در طولانی مدت باعث میشه دردی احساس نکنی

یه خانمی هم تو نی نی سایت نوشته بود که آدم اگه ازدواج کنه درد پریودی کمتری احساس میکنه   

من خودم روز اول همیشه خیلی درد دارم(خیلی ها) ولی با خوردن دمنوش های گیاهی مثل چای کوهی و بابونه و چ ...

خدا از دهنت بشنوه،باز امیدی باشه ک بعدها بهتر بشم ک خوبه🥴سونوگرافی بودم اتفاقا.کیست عادی خیلی کوچیک دارم مثل همه.ک اصا دارو هم نمیخواس،حالا نمیدونم همونم باعث درد شدید میتونه بشه یا ن

ای آنکه کارش مهربانیست♥️
خدا از دهنت بشنوه،باز امیدی باشه ک بعدها بهتر بشم ک خوبه🥴سونوگرافی بودم اتفاقا.کیست عادی خیلی کوچیک ...

انشالله دیگه این درد عذاب آور رو احساس نکنی

من روز اول از درد میمیرم خیلی حالم بد میشه واقعا درکت میکنم