2777
2789

متوجه نشدم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببخشید متوجه اصل سوالت نشدم🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهرک روی هم میذارن درآمدشونو

آها.من جور دیگه متوجه شدم‌

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

به نظرم اینکه رو هم خرج کنند درست نیست .چون هر چقدرم مرد خوب باشه باید بفهمه خانمش داره لطف میکنه به زندگی ‌ اگر درآمد اقا خوبه که زن درآمدشو طلا کنه و ماشین و پس انداز . اگر نه مرد وسعت مالی نداره زن باید کمک حال باشه جوری ک شوهر متوجه بشه که از طریق خانم داره تزریق میشه . مثلا وام و قسطارو خانم بده خرج و برج خونه را مرد بده . اولشم بزاره شوهرش تلاش کنه اکر دید شوهر نلاش میکنه خانم تزریق کنه اکر دید نه شوهر داره میتابه و تلاش نمیکنه زن اصلا و ابدا نباید ی هزاری ببره تو زندگیش