2777
2789
عنوان

اولین روزی ک پریود شدین چ شکلی بود براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تابستونی که میخواستم برم دوم راهنمایی، پریود شدم، شب بود حدود ساعت ده، ده و نیم 

رفتم توالت و دیدم ع خونی شدم، با یه ذوق خاصی پریدم بیرون و به مامانم گفتم، مامانم شوکه شده بود میگفت از کجا بلدی تو نیم وجبی! منم گفتم از مدرسه یاد گرفتم. 

آخه سال قبلش تو دوره مدرسه هرازگاهی یکی از همکلاسی ها پریود میشد بعضی ها نیمکت خونی میکردن و من همش ترس داشتم آبروی منم بره اگر رو نیمکت پ بشم چون هر کی این اتفاق واسش میوفتاد با یه حالت شرم ازش حرف میزدن تازه سرایدار مرد میفرستاد خون تمیز کنه،خاک تو سرشون با این رفتارشون!!!!

خلاصه  کلی خوشحال شدم که تو خونه و تابستون این اتفاق افتاد و بعدا مامانم برام هدیه خرید و بهم تبریک گفت 😍😍😍

بعد مامانم که فهمید رفت به مامان بزرگ و بابابزرگم گفت مامان بزرگم اومد هی کل میکشید بعد زنگ زد همه ر ...

😐بخاطر پریود شدن؟؟

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔
۱۳ سالم بود. به مامانم نگفتم.دردم نداشتم تو اتاقم نشسته بودم که مامانم اومد گفت پریود شدی؟  س ...

خوبه کنار اومده 

مامان من یکم با خواهرام برام توضیح دادن و خییییلیییییی تاکید کردنک کم نوار استفاده کن و حواست باشه درز نده 

منم چون نمیدونستم چطوریه فکر میکردم یه شلنگ بهم وصله کلخونمو میخاد بکشه بیرون نمدونستم لخته ایه 

واس همین هر یک ربع یبار دسشویی بودم 

بابا بزرگم میرفت دسشویییا مادربزرگم و بقیه گریه میکردم ک زوووود دربیاینننن میخاممم برمممم دشووویی😂

😂😂😂وای چند سالت بود؟ داداشت چند سالش بود؟

۱۳ سالم بود اونموقع 

داداشم الان ۳۹ سالشه بااینک مامانم یه چیزایی گفته بود ازش اماخب خیلی وحشتناک بود درد داشتم خونریزیمم زیاد بود

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
من مدرسه میرفتم بد از ظهری بودم صب پاشدم پریود شده بودم بعد انقد  حس نفرت داشتم ب همچی اون لحظه ...

ن من تابستون بودد رفته بودیم زیارت اصلا با یه خلوص نیتی میرفتم بیرون حرم مینشستم ک نگووو😂😂😂 انگار مثلا قتل کردم😂😂😂

۱۳ سالم بود اونموقع  داداشم الان ۳۹ سالشه بااینک مامانم یه چیزایی گفته بود ازش اماخب خیلی وحشت ...

😂😂😂عزیزممم

منم خیلیییی درد داشتم افتضاح بود اصلا. خدا اون روزارو هیچوقت نیاره🥺

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔
اخى چه قدر كوچولو بودى من اول راهنمايى يا دوم پريود شدم يادم نيست

اره خیلی بچه بودم😂 

یادمه میرفتیم مدرسه مثلا اول دوم دبیرستان بچه ها میشدن میگفتن ملیکا قدیمیمونه کلاس دوم راهنمایی شده اون سابقه داره نمدونستن من دست همرو از پشت بستم😂😂

با اینکه کامل میدونستم و از ۹ سالگی مامانم برام توضیح داده بود ولی وقتی فهمیدم کلی گریه کردم.تابستون ...

دگ فک کن ببینمن ک نمیدونستم فک میکردم ی غده سرطانی تو بدنم ترکیده چ حسی داشتم😂😂😂