2777
2789
عنوان

اولین روزی ک پریود شدین چ شکلی بود براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در اون مواقع از همه حتی خودم متنفرم😐😂😂

منم

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
منم در اون مواقع از همه حتی خودم متنفرم😐😂😂

عه توعم😂اره منم هنوز همونطورم تازه ی دورم افسردگی قبل پریود میگیرم نزدیکای پریود😐

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....

یادمه دستشویی تو حیاط بود

حنجرم پاره شد تا مامانم صدامو شنید بیاد ببینه چی شده😅

با گریه میگفتم چرا خونیه لباسم مامانمم بیچاره بدتر من هول شده بود هی توضیح میداد آروم شم من بدتر گریم شدیدتر میشد😅

جالبیش اینه قبلا تو مدرسه بهمون توضیح داده بودن ولی نمیدونم چرا انقدر ترسیده بودم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

۱۱ سالم بود به هیچکی نگفتم ظهرم رفتم مدرسه بدنمو شستم شلوارمم عوض کردم خیال کردم قضیه با شستن تموم میشه 

خیلی هم ناراحت بودم 😐هزار تا نذر کردم 🙁

ولی عصر برگشتم تا شلوارم کثیفه باز 🥴

رفتم حموم بازم غروب دیدم کثیفه 😂😂

دیگه به مامام گفتم یه چیزی مثل خون تو شلوارمه 😭😭🤒🤒

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خیلی بد بود تو مسافرت بودم اونم تو روستا ، 

حتی تو اینم شانس نداشتم ، عمه م فهمید مامانم بابام چقدر بد بود ، نمیشد تو مسافرت این اتفاق نیوفته

مم واقعا ناراحت شدن واقعا چون مامانم بد برخورد کرد 

من ننه بابام مسافرت بودن خارج از کشور۱۳ سالم بود 

قشنگ یادمه عجیب دل درد داشتم رفتم دسشویی خودمو ک دیدم گریم گرفت رفتم بدو بدو خان داداشمو صداش زدم دستمو ک چیز بودو نشونش دادمو گفتم ببین خونه قربونش شم هنوزم چهرش یادمه رف پد گرف واسم 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

منم همسن خودت بودم تو مدرسه شدم

همیشه مامانم میومد دنبالم شانس گند من اون روز دوست مامانم اومد دنبالم و منو برد خونشون تا عصری فقط بغض تو گلوم بودم رومم نمیشد به دوست مامانم بگم یه عالمه دستمال گذاشتم که فقط شلوار و روپوشم کثیف نشه و مبلشونو نابود نکنم خیلی بد بود😭

💚

این مسیله پریودیو چه خود مادرا و چه اون معلمایی که تو مدرسه توضیح میدن نوع بیانشون مشکل داره 

با یه خجالت خاصی توضیحش میدن که بچه بعد ها احساس میکنه وارد چرخه ای شده که این چرخه باعث خجالتش خواهد شد

واسه همونم اکثر خترا حس خوبی به روز اول پریودیشون ندارن 

من یک هفته مونده ب بود ب اول مهر ک بشم اول دبیرستان پریود شدم.خونه مادربزرگمم بودیم مامانم و خالهامم توی حیاط رب درست میکردن از دو روز قبلش هم همش دل درد داشتم هرچی میخوردم اروم نمیشدم دلیلشم نمیدونستم.از قبل هم مامانم برام توضیح داده بود ک همچین حالتی برای خانما پیش میاد نباید چیزا ترش بخوری چیزا سنگینم بلند نکنی و اینا...همه حیاط بودن منم بالاخواب بودم بیدار شدم حس کردم خیسم پاشدم دیدم شلوارم ک ابی و سفید بود ی رنگ دیگ شده بالاش😑فهمیدم پریود شدم رفتم حیاط بهم گفتن دبه اب بیار گفتم نمتونم ناراحتم شدن ازم. رفتم در گوش مامانم گفتم چم شده اونم تاخواست منو از پله ها ببره بالا سرم گیج رفت و این قصه اغاز شد بدترین پریودی نصیبم شد

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️