2777
2789
عنوان

دعا پیدا کردم تو فلاکسم

1789 بازدید | 78 پست

چند روز شهرستان بودیم 

دیروز برگشتیم خونمون صب بلند شدم فلاکسمو بشورم دیدم ی تی بک و چنتا کاغد پاره افتاد تو سینک

شوهرم خونه مامانشینا بود من خونه مامانمینا فلاکسم با خودش برد خونشون 

تو راهم ۳ لیوان چای خورد از قم تا سمنان دعوا کردیم 

چیکار کنم

رویاشونم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا رو بفرست 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
کی براتون چای دم کرده بود؟؟ 

خواهرشوهرم یا مادر شوهرم

خیلی تو کار دعا جادو هستن

ولی فکر نمیکردم برای من اینکارو کنن

همه داماداشون مث چی مطیع زناشونن

رویاشونم😁

دعا کجا بوده کاغذ تی بگه بوده

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
خواهرشوهرم یا مادر شوهرم خیلی تو کار دعا جادو هستن ولی فکر نمیکردم برای من اینکارو کنن همه دامادا ...

ای بابا 

چی بگم عزیزم با یه روحانی یا سیدی مشورت کن ببین چی میگن 

خدایا شکرت 🙏🏻
تموم شد رفت دیگه خوردید ازش 

من نخوردم شوهرم خورد

نمیشه کاری کرد

از دیروز تا الان همش دعوا داریم الانم پرو پرو از من پول و خونه میخواد 

رویاشونم😁