2777
2789

حالا به نظرتون اشتباه کردم تو این خونه نشستم و تمیز نکردم ؟قراره صبح ها تا ۲ عصر برم سرکار ، ساعت ۲ تا ۵ برم خونه مامانم اینا که نزدیک اونجاست و استراحت کنم . ساعت ۶ تا ۱۰ هم برم تو خونه جدید و هر روز تا چند هفته روزی چند ساعت بشورم خشک کنم پاک کنم و بچینم . دوباره شب برگردم خونه مامانم اینا . یعنی چند هفته خونه مامانم اینا هستم و اونجا غذا میخوریم و میخوابیم که ریخت و پاش تو خونه جدید نشه و هر روز فقط چند ساعت برم واسه تمیز کاری 

به نظرتون اینجوری خوبه یا تو خونه قبلی تمیز میکردم میبردم؟ 

در ضمن اول اون خونه رو میشوریم کامل . خشک که شد از این پلاستیک بزرگا میخوام بخرم کف حال و اتاقا پهن کنم که هم موقع اسباب کشی وسایلا رو بذاریم روشون ، خود خونه سرامیکاش کثیف نشن و هم اینکه تو اون چند هفته تمیز کاری خود خونه کثیف نشه . چون دیگه نمیشه شستش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباهه باید همه رو میشستی خونه جدید هم تمیز میکردی ک فقط اونا بچینی

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68

این فرمون بری دوشبه کم میاری

لباس و پرده هرچی داری بشور

فرشاتو بده قالیشویی

بمونه ظرفو ظروف

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

خوه جدید رو تمیزکاری بکن 

وسایلتم الان اینجا تمیزکاریاشو بکن 

تر و تمیز برو بچین 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

درست ترین کارممکن کردی

برای اینکه اگرتوخونه قبلی تمییزکنی وقتی میپیچی لا روزنامه و..

دوباره سرب روزنامه وپلاستیک وخاک کثیف میشن

من دلم نمیگیره همیشه توخونه جدید تمییزمیکنم

بااین تفاوت که خانه دارم کل روز کارمیکنم

درضمن اول آشپزخونه بچین چون وسیله وخرده ریز زیاده و چیدنش کلی وقت میبره

بعد کمد دیواریها و رختخابا

آویز لباسا

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤