حالا به نظرتون اشتباه کردم تو این خونه نشستم و تمیز نکردم ؟قراره صبح ها تا ۲ عصر برم سرکار ، ساعت ۲ تا ۵ برم خونه مامانم اینا که نزدیک اونجاست و استراحت کنم . ساعت ۶ تا ۱۰ هم برم تو خونه جدید و هر روز تا چند هفته روزی چند ساعت بشورم خشک کنم پاک کنم و بچینم . دوباره شب برگردم خونه مامانم اینا . یعنی چند هفته خونه مامانم اینا هستم و اونجا غذا میخوریم و میخوابیم که ریخت و پاش تو خونه جدید نشه و هر روز فقط چند ساعت برم واسه تمیز کاری
به نظرتون اینجوری خوبه یا تو خونه قبلی تمیز میکردم میبردم؟
در ضمن اول اون خونه رو میشوریم کامل . خشک که شد از این پلاستیک بزرگا میخوام بخرم کف حال و اتاقا پهن کنم که هم موقع اسباب کشی وسایلا رو بذاریم روشون ، خود خونه سرامیکاش کثیف نشن و هم اینکه تو اون چند هفته تمیز کاری خود خونه کثیف نشه . چون دیگه نمیشه شستش
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
خواهرم تو خونه ی قبلیش شست و تمیز کرد بعد الویت بندی کرد و برد تقریبا همون موقع کم کم جا ب جا میکرد شلوغ کاری ام نشد. ولی همه رو بری بریزی تو خونه خیلی شلوغ میشه