حالا به نظرتون اشتباه کردم تو این خونه نشستم و تمیز نکردم ؟قراره صبح ها تا ۲ عصر برم سرکار ، ساعت ۲ تا ۵ برم خونه مامانم اینا که نزدیک اونجاست و استراحت کنم . ساعت ۶ تا ۱۰ هم برم تو خونه جدید و هر روز تا چند هفته روزی چند ساعت بشورم خشک کنم پاک کنم و بچینم . دوباره شب برگردم خونه مامانم اینا . یعنی چند هفته خونه مامانم اینا هستم و اونجا غذا میخوریم و میخوابیم که ریخت و پاش تو خونه جدید نشه و هر روز فقط چند ساعت برم واسه تمیز کاری
به نظرتون اینجوری خوبه یا تو خونه قبلی تمیز میکردم میبردم؟
در ضمن اول اون خونه رو میشوریم کامل . خشک که شد از این پلاستیک بزرگا میخوام بخرم کف حال و اتاقا پهن کنم که هم موقع اسباب کشی وسایلا رو بذاریم روشون ، خود خونه سرامیکاش کثیف نشن و هم اینکه تو اون چند هفته تمیز کاری خود خونه کثیف نشه . چون دیگه نمیشه شستش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
خواهرم تو خونه ی قبلیش شست و تمیز کرد بعد الویت بندی کرد و برد تقریبا همون موقع کم کم جا ب جا میکرد شلوغ کاری ام نشد. ولی همه رو بری بریزی تو خونه خیلی شلوغ میشه