2777
2789
عنوان

گارانتی وسایل!!!

1158 بازدید | 10 پست

یه سری وسایل اشپزخونه انلاین گرفتم و فعلا نمیخوام نصب کنم ولی اگه کارتون ها رو باز کنم ک چک‌ کنم ضربه ای چیزی نخورده باشن و چک کنم ک درست فرستاده باشن بعدن ک بخوام نصاب شرکتش بیاد واسه گارانتی گیر نمیدن وقتی در کارتون باز باشه؟؟

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلوزیون و هود و اینا کارتن رو خودت باز کنی باطله

ای بابا...یخچال و لباسشویی و اینا چی؟؟اخه از کجا مطمئن بشم تو باربری چیزی نشده و کلا بدون ایراد ظاهریه ک در اثر ضربه باشه

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
ای بابا...یخچال و لباسشویی و اینا چی؟؟اخه از کجا مطمئن بشم تو باربری چیزی نشده و کلا بدون ایراد ظاهر ...

باید زنگ بزنی به شماره گارانتیه میان یه پولی میگیرن چک میکنن و راه میندازن  گارانتیشم میدن خراب باشه پس میبرن

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
باید زنگ بزنی به شماره گارانتیه میان یه پولی میگیرن چک میکنن و راه میندازن  گارانتیشم میدن خراب ...

اخه من نمیخوام الان استفاده کنم...واسه چند ماه دیگه میخوام

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
اخه من نمیخوام الان استفاده کنم...واسه چند ماه دیگه میخوام

اشکال نداره الان باز نکن نگه دار اون موقع میان گارانتی وسایل برقی از موقعی که باز میشه

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
اشکال نداره الان باز نکن نگه دار اون موقع میان گارانتی وسایل برقی از موقعی که باز میشه

اها خب میگم چون من انلاین خریدمش اگه حین باربری ضربه ای خورده باشه چی؟یا قطعات داخل جعبه سالم نباشن؟از دیجی کالا خریدم و حضوری ندیدم بعد باید یقه کیو بگیرم😐🤭

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸

دیحی کالا فقط چند روز محدود ضمانت مرجوعی داره ک اگه ایرادی وجود داشته باشه...نگران اینم...اگه مثلا داخل جعبه ضربه ای چیزی خرده باشه بعد چند ماه دیگه بیان بازش کنن کردن کیه؟؟گارانتی یا دیجی کالا؟؟؟. شرمنده انقد میپرسما نگرانم و سر درنمیارم

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
اها خب میگم چون من انلاین خریدمش اگه حین باربری ضربه ای خورده باشه چی؟یا قطعات داخل جعبه سالم نباشن؟ ...

آهان از دیجی کالا گرفتی 

ولی تا جایی که من میدونم گارانتی و تعویض به عهده شرکت ضمانت کنندس همونی شرکتی که تو برگه ضمانت نامست  باز بپرس تا جایی که من اطلاع دارم همینه