2777
2789

وای عفونت منو کشته 

عفونت ادراری شدید دارم سه روزه از کلیه درد زجه میزنم ... امشبم نوبت سونو کلیه دارم

فکر نمیکردم عفونت تو بارداری آنقدر وحشتناک باشه

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عفونت منو کشته  عفونت ادراری شدید دارم سه روزه از کلیه درد زجه میزنم ... امشبم نوبت سونو ک ...

من عفونت رحم دارم خیلی اذیتم میکنه هر ماه پماد میزنم ولی خوب نمیشه

درد امروز من قدرت فردای من است
من عفونت رحم دارم خیلی اذیتم میکنه هر ماه پماد میزنم ولی خوب نمیشه

منم یکماه پیش عفونت رحم داشتم اونم دارو استفاده کردم .... بعدش شد عفونت ادراری

خدا خودش مراقب بچه هامون باشه 

انشاله ... باورکن من این ۶ ماهه نصف موهام سفید شد ظهر طوری کلیه درد گرفتم که بدو بدو رفتم نشستم تو مطب تا دکتر بیاد ... خدا کنه بسلامت زایمان کنیم دیگه هیچی از خدا نمیخوام

من چون اول شیاف میزاشتم خیلی بد بود

عزیزم شما سرکلاژ کردین درسته؟؟ یادمه تو تاپیک من اومدین؟؟ خداروشکر تابحال مشکل یا دردی نداشتید؟؟ بخیه هاشو باز کردین؟؟

منم ۳۲ هفته ام،چند سری دارو خوردم امشب فکر کنم دور سوم دارو عفونت ک تموم میشه تاریخ زایمان کبه

من اصلا قرص نخوردم فقط فکر کنم نزدیک ده دوره پماد و شیاف استفاده کردم یک هفته خوبه باز دوباره برمیگرده دکتر هر سری کلوتریمازول میده ولی من ترشحاتم زرد مایل به سبزه ایندفعه خودم کرم کلیندامایسین گرفتم گفتم شاید باکتریایی باشه

درد امروز من قدرت فردای من است
عزیزم شما سرکلاژ کردین درسته؟؟ یادمه تو تاپیک من اومدین؟؟ خداروشکر تابحال مشکل یا دردی نداشتید؟؟ بخی ...

سلام خوبی بله،من سرکلاس ن هنوز قراره ان شاالله سزارین بشم همون موقع باز میکنن،ی ذره انقباض دارم ک طبیعیه فعلا ،فردا میخوام بر دکتر تورو خدا دعا کن همه چی خوب باشه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
من اصلا قرص نخوردم فقط فکر کنم نزدیک ده دوره پماد و شیاف استفاده کردم یک هفته خوبه باز دوباره برمیگر ...

ن خود درمانی نکن،من سر پسرم هم عفونت داشتم بستری شدم بیمارستان

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل