2777
2789

دختر من ۱۷ سالشه و افسردگی داره.

دارو مصرف میکنه.

لطفا راهنمایی کنین رفتار درست باهاش چیه؟باید چیکار کنم ناراحت نشه،در عین حال افسردگیش درمان شه؟

به عنوان یه مادر چه تجربه ای دارید؟

یا اگه نوجوان هستین انتظارتون از خانوادتون خصوصا مادرتون چیه؟

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)

عزیزم افسردگی یه بیماریه ربطی به رفتار تو نداره این عالیه که دکتر میره و دارو مصرف میکنه تنها راه تو اینه بهش گیر ندی به زور مهمونی یا بیرون بره و اگه عصبانی شد و پرهاش مرد گیر ندی امیدوارم زود خوب بسه❤️❤️🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم گاهی بهم محبت کنه مثلاً بغلم کنه ببوستم ولی نه خیییلی زیاد 

تامی رو فقط به شخص من اختصاص بده باهام بیاد بیرون و کافه و .. بهش نزدیک شم همه حرفامو بزنم 

کم سرزنشم کنه مخصوصا تو حالت هایی که خودم پشیمونم 

از نوجوانی خودش بگه و بگه احساس منو درک می‌کنه 

خودم هجده سالمه و افسردگی ندارم البته دختر شما رو نمیدونم

سعی کنید جمع های دوستاته و شاد اسجاد کنید بدون اینکه دخترتون حس کنه بخاطر اونه(چون اخساس ترحم میکنه)

مثلا اگه خاله ای.. عمه ای عمویی کسیو دارید که انرژی مثبت دارند به خونتون دعوت کنید 

یا با دخترتون دوتایی برید جاهای خوب 

مثلا طبیعت .. خرید 

زغال و الماس هردو از کربن اند..فقط ارایش متفاوتی دارند💕
خوش به حال دخترت ک بفکرشی🙂

عزیزم..ان شاالله قلبت آروم باشه و خدا پشت و پناهت

ما به فکر دخترمون نبودیم،تازه به فکرش افتادیم.. اگه من و پدرش به فکرش بودیم و تنهاش نمیذاشتیم،یا یکم حرف میزدیم باهاش، تو این سن کارش به داروی آرامبخش نمیرسید.

کاش ما والدین بیشتر حواسمون به بچه هامون باشه.

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
دخترت چ شانسی داره تو مادرشی

لطف داری بانو❤

اینم یادم رفت بگم که اگر بخوام تنها باشم یا تو اتاق باشم یا مهمونی مزخرف فامیل رو نرم به زور نبرتم&n ...

ممنون وقت گذاشتی عزیزم❤❤

سلام عزیزم میشه لطف کنی بگید دخترتون حالش چطوره؟

سلام عزیزم

من مدت ها سایت نبودم، بعد دو سال کامنت شمارو دیدم

بهتره شکر خدا