2777
2789
عنوان

کنکوری ها و یازدهمی ها

142 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

من مدرس عربی کنکور هستم 

این هفته کلاس نکته و تست درس یک عربی یازدهم رو داریم به صورت آنلاین 

قول میدم تو همین یک جلسه کل درس رو یاد می گیرید ، تازه کلی هم تست میزنیم 

هزینه ی کلاس هم فقط 33 تومنه 

من تحلیل صرفی رو مشکل دارم چی خوبه براش

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تحلیل صرفی رو مشکل دارم چی خوبه براش

برای تحلیل صرفی باید به یک سری از قواعد تسلط داشته باشید و بعد قلق تست های تحلیل صرفی رو یاد بگیری ، اگه بخوای من میتونم تو سه جلسه تضمینی بهت یاد بدم جوری که بعدش از پس هر تستی بر بیای

برای تحلیل صرفی باید به یک سری از قواعد تسلط داشته باشید و بعد قلق تست های تحلیل صرفی رو یاد بگیری ، ...

چجوریه کلاس تو اسکای رومه ؟

هزینش رو هم میگید

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
چجوریه کلاس تو اسکای رومه ؟ هزینش رو هم میگید

مثلا اگه با همین دوست این تاپیک دو نفری کلاس برداری اونوقت هزینه ی 4 ساعت کلاس نکته و تست ، برای شما میشه 150 تومن فقط