2777
2789
عنوان

نمیتونم بچمو از پوشک بگیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 33 پست
دختر منم دوسال و هشت ماهش بود اصلا راضی نمیشد عکس اینو بهش نشون دادم و گفتم باید بجای پوشک بخریمش ق ...

ببین نمیتونم لینک بذارم

تو دیجی کالا بگرد یه توالت بچه شبیه قورباغست

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

مای بیبی هاشو جنع کن وبهش بگو تودیگه بزرگ شدی پوشک مال نی نی کوچولوهاست هر۴۵دقیقه ببرش دسشویی وباخوش رفتاری برخورد کن الان کاملا فهمیده شده ببین چه چیزی توجه اش وجلب میکنه که بجای جایزه استفاده کنی یاازبرچسب ستاره استفاده کن تاتشویق شه من دخترم ۲سال و۳ماه گفت پسرمم الان یکسال و۱۰ ماهشه میخوام ازپوشک بگیرمش چون واقعا هزینه هاش شنگینه

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهش بگو دختر گلم اگه امروز 1 بار به جای پوشک رفتی دستشویی بهت جایزه میدم   

بعد اگه کرد روز دوم بگو دختر قشنگم دیروز 1 بار رفتی دستشویی اگه امروز 2 بار رفتی یه جایزه دیگه پیش من داری 

و در اخر هم بگو اگه امروز به جای پوشک کلا رفتی دستشویی بهت یه جایزه بزرگ و خوشگل میدم   

امیدوارم به دردت بخوره

خدایا ممنون که 1 بچه سالم بهم دادی یکی دیگه هم تو راهه سالم بیاد انشالله   
مای بیبی هاشو جنع کن وبهش بگو تودیگه بزرگ شدی پوشک مال نی نی کوچولوهاست هر۴۵دقیقه ببرش دسشویی وباخوش ...

اره بدبختی من باردارم دوماه دیگه زایمانمه نمیتونم واقعا خرج دوتا مای بیبی رو بدیم

همیشه با خودم میااد چه بخوام چه نخوام میگه منم میام ولی تا بیایم بیرون میگه مای بیبی میخوام  ...

خب گریه کنه ،میخواد یه روز گریه کنه و نق بزنه و بهونه بگیره دیگه ، دیگه پوشک نخر ، ببرش جایی که همیشه پوشکاشو میذاشتی و نشونش بده بگو دیگه نیست ،تموم شد... هر ۲۰ دقیقه ، نیم ساعت ببرش دستشویی ، اگه تو شلوارش خراب کاری هم کرد مهم نیست ، دعواشم نمیکنی ، بالاخره یاد میگیره

🖤

بازش بزار مرتب بهش بگو و ببرش دختر من پی پی ش رو میگفت جیشش نمیگفت یه بار جدی دعواش کردم درست شد

دعوا کردن نتیجه نداره من خودم بادخترم دعوا کردم سرهمین پوشک گرفتن حالا همش ناخون هاشو میجوه با اینکه حالا خبرمیکنه ولی همش انگشتاش تودهنشه

خدایا خودت کمک کن 
مرسی عزیزم 

موفق باشی گلم

بعدش هم هروقت بهونه پوشک گرفت بگو بجاش برات شورتای خوشگل میخرم ببرش مغازه دوتا خودش انتختب کنه خوشش میاد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
خب گریه کنه ،میخواد یه روز گریه کنه و نق بزنه و بهونه بگیره دیگه ، دیگه پوشک نخر ، ببرش جایی که همیش ...

میدونی بدبختی من کجاست بدون پوشک بمونه نه راضی میشه شورت پاش کنه نه شلوار

اره بدبختی من باردارم دوماه دیگه زایمانمه نمیتونم واقعا خرج دوتا مای بیبی رو بدیم

حتما دست بکار شو تاقبل زایمانت بگیریش که راحت شی مطمئن باش تادوهفته بعد جواب میگیری چون دختراباهوش ترن وایشالا راحت نتیجه میگیری من دخترم سه ساله بود که باردار شدم ۴ساله که شد پسرم دنیا اومد بهش یاد دادم خودشم میشست چون اصلا وقت نمیکردم ببرمش نوزاد خیلی وقت آدمو میگیره

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
دعوا کردن نتیجه نداره من خودم بادخترم دعوا کردم سرهمین پوشک گرفتن حالا همش ناخون هاشو میجوه با اینکه ...

خداروشکر دختر من اینجوری نشده همشم خوشرویی جواب نمیده اخه گاهی یکم بداخلاقی لازمه که بچه فرق خوب و بد رو بفهمه

میدونی بدبختی من کجاست بدون پوشک بمونه نه راضی میشه شورت پاش کنه نه شلوار

جایزه بخر براش ، بگو این جایزه فقط واسه دخترای خوبیه که درست لباسشونو میپوشن ، به موقع میرن دستشویی، نازش کن ، با محبت و مهربونی کارتو پیش ببر

🖤