2777
2789
عنوان

نمیتونم بچمو از پوشک بگیرم 😭

2599 بازدید | 33 پست

مامانا دخترم 3سالشه هنوز از پوشک نگرفتمش اصلاااا قبول نمیکنه بدون پوشک باشه توروخدا هرکی میدونه چطوری میتونم از پوشک بگیرمش بگه 😓

خیلی اذیتم هرکی میبینه میگه وااای چه خبره تاالان نگرفتیش

با خودت ببرش دسشویی

این روش خیلی جواب داده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت ببرش دسشویی این روش خیلی جواب داده

همیشه با خودم میااد چه بخوام چه نخوام میگه منم میام

ولی تا بیایم بیرون میگه مای بیبی میخوام 

مای بیبیش نکنم گریه هاش شروع میشه

اولا خودت تنبل بودی تا سه سال اخه؟؟؟

دوما اول روز ها ازش بگیر چند ماه بعد شبا

بجا پوشک شرت اموزشی بپوشون

دستشویی رو جذاب کن مثلا برچسب فانتزی ببر باهم بزنید به درو دیوار

وقتی خودشو کثیف میکنه به هیچ عنوان دعوا نکن تا تزس نداسته باشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

من برا پسرم کلی برچسب برنامه کودکاشو زدم کلا فضای دستشویی براش کارتونی کردم ذوق زده میشد کم کم یاد گرفت و عادت کرد

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲

دختر منم دوسال و هشت ماهش بود اصلا راضی نمیشد

عکس اینو بهش نشون دادم و گفتم باید بجای پوشک بخریمش قبول کرد یک هفته ای غصه پوشک میخورد ولی تموم شد دیگه

کلا پوشکارو قائم کن نبینه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
اولا خودت تنبل بودی تا سه سال اخه؟؟؟ دوما اول روز ها ازش بگیر چند ماه بعد شبا بجا پوشک شرت اموزشی ...

اره تقصیر از من بود 😔

این روش رو امتحان میکنم خداکنه جواب بطه