2777
2789
عنوان

یسوال دارم

75 بازدید | 10 پست

الان اگه یکی بهتون توهین کنه و یکاری کنه که حرصتونو در بیاره و اینجور چیزا شاید به مرور زمان تونست از یادش برد یا زمان که گذشت یروزی تلافی کرد شما ترجیح میدید بگذرین یا تلافی کنین شاید اصلا با اینکه میشناسیدش ولی دیگه همدیگرو بعد دعوا ندیده باشید بالاخره هر جور شده باشه بعضی حرفا و کارا هست که باید تلافی کرد ینی اگه تلافی نکنیم به خودمون توهین میشه شما کدوم ترجیح میدید؟

می‌گذرم چون خودم آرامش دارم اینجوری

البته بستگی داره چه کاری باشه و اگه شرایطشو داشته باشه چرا ک ن تلافی میکنم

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌گذرم چون خودم آرامش دارم اینجوری البته بستگی داره چه کاری باشه و اگه شرایطشو داشته باشه چرا ک ن ...

اره سوال منم همینه چجوری تلافی کنم تا عمر داره یادش نره بسوزه از حرص

تلافیشو در میارم 🚶‍♂️

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

چجوری؟

بستگی به کارش داره 

مثلا من پارسال یکی از بچه های کلاسمون باهام رفیق شده بود بهم از پشت خنجر زد با حرفاش پشتم خیلی گوه خوریمو کرد پیش بقیه 

وقتی شنیدم چیا گفته رفتم باهاش دعوا کردم گفتم چیزی میگی راجبم جرات داشته باش تو روم بگو بعدم برا تلافیش چون حرفایی که راجبم ساخته بود خیلی زشت بود

یکی از اشناهام هک بلد بود خودمم یکم سرم میشد

رفتم پیش اون شمارشو دادم گوشیشو هک کردیم از طرفش پیام توهین امیز فرستادم به مدیرمون 

همه اطلاعات چت و عکساش که نمیخواس پخش شه فرستادم به خانوادش 

خلاصه بیچارش کردم از مدرسه یه هفته اخراج شد مامانش ایناعم خیلی باهاش دعواکردن محدود شد 

بعد خودش میدونس کار منه نمیتونس ثابت کنه ولی تا عمر داره یادش نرفت

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider