2777
2789

یه چیز شبیه شلنگ از دهنت میبرن داخل کبد یا معده که برا معده رایج تره 

مامان من معده درد و نفخ داش گفتن میکروب معده و ورم معده داره همینطوریش کردن

تنها کسی که از پیشت نمیره خودتی! پس اذیتش نکن🌱       
یه چیز شبیه شلنگ از دهنت میبرن داخل کبد یا معده که برا معده رایج تره  مامان من معده درد و نفخ ...

واسه معده آندوسکوپی میکنن ولی آره کارشون یکیه. تقریبا.امیدوارم وایه این چیزا باشه.تو اینترمت چیزای بد خوندم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه معده آندوسکوپی میکنن ولی آره کارشون یکیه. تقریبا.امیدوارم وایه این چیزا باشه.تو اینترمت چیزای ب ...

نگران نباش ایشالا که چیز بدی نیس 

صفرا رو که راحت میشه با عمل برداشت

نگران نباش ایشالا که چیز بدی نیس  صفرا رو که راحت میشه با عمل برداشت

خیلی نگرانم.خواهر زادمه ۱۸ سالشه .اولش گفتن سنگ داره صفراش باید عمل بشه الان چند روزه بستریش کردن هر روز ام ار ای و ... میگیرن.دیروزم گفتن اندوسونو باید بشه خواهرم اینا پرسیدن برا چی  دکتره گفته برای اینکه مطمئن بشیم.حالا اونم گفتن پنج شنبه باید اندوسونو بشه تا اون موقع نمیدونم چی کار کنم.

خیلی نگرانم.خواهر زادمه ۱۸ سالشه .اولش گفتن سنگ داره صفراش باید عمل بشه الان چند روزه بستریش کردن هر ...

دکتر خوب ببرین اگه توان مالی دارین بیمارستان خصوصی خیلی بهتره 

دکتر خوب ببرین اگه توان مالی دارین بیمارستان خصوصی خیلی بهتره 

اورژانسی دکتر گفته ببرید بیمارستان بخوابونید.بیمارستان دولتیه فک کنم ولی اتاق خصوصیه حالا از کرونا خیالمون راحته که کسی نیست.