2777
2789
عنوان

بچه هامیشه بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 115 پست
😍🤩چ جالب باهمیم😄😄😄

اره😍😍😍😍

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنوهم بایدبرم پیش دکتربرام بنویسه. ممنون دعاکنین خبلی حالم بده

عزیزم برا این که خیالت راحت شه برو خانه بهداشت محلتون خب

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزم برا این که خیالت راحت شه برو خانه بهداشت محلتون خب

اونجا وقتی میری انگار ازت طلبکارن

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
چشم عزیزم حالاخوب شده اونروزم میخواست مناعذیت کنه یه روز حرکتش زیاده یه روز نه

بی بلاا گلم ..کلا خوششون میاد 😆 حالا من زایمان اولم از هفته ۱۶ حسش میکردم ولی این یکی از بس دیر تکون خورد خیلی حرص خوردم تنبل

خداجون شکرت🦋❤️وزن فعلی ۶۷وزن هدف۵۵😍🤗
ترس نداره همه زایمانای طبیعی اون شکلیه فقط آخرا معاینت می کنن اگه اندازه لگنت مناسب باشه و بچه با سر ...

خب میترسم فعلاتصمیم نهایی نگرفتم تااونموقع هم وقت زیاده😅😅یعنی طبیعی بهتره

بسلامتی اولی چند وقتشه؟ تو دومی شکم زود میاد جلو

سلامت باشی عزیزم  .. ۱سال ۷ماه 😁 کلا زیاد اضافه نکردم همش ۳کیلو بارداری اولم همیطور بودم بیشتر نی نی ها وزن میگیرن تا خودم مخصوصا الان شکمم ت پهلو هستن

خداجون شکرت🦋❤️وزن فعلی ۶۷وزن هدف۵۵😍🤗
بی بلاا گلم ..کلا خوششون میاد 😆 حالا من زایمان اولم از هفته ۱۶ حسش میکردم ولی این یکی از بس دیر تکو ...

ای جونم چه کنیم بایدبسازیم وتحمل کنیم تا بیان🥲

قربونت برم انشالله نینیه شما صحیح و سالم به وقتش بیاد بغلت

انشالله ممنون عزیزم

مزخرفن اکثرشون شما هم باردارین؟

نه مجردم😄

ب هر دلیلی ی سریاشون افادشون زیاده،باید مقابلشچن با اعتماد ب نفس و مغرور بود و ب قول دوستمون گفت وظیفته کارمو را بندازی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...