78mamanmahsa مدیر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 عنوان بچه هامیشه بیاین😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 115 پست بچه هامن قبلا حرکت نینی حس میکردم واضح بود ولی ازدیروز نمیفهمم اگه باشه هم کمه من فکرمیکنم خیالاتی شدم الان هفته۲۱چیکارکنم شیرینی هم خوردم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه 1400/08/03 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 آره اونا خیلی بد برخورد میکنن فکر میکن ارث پدرشونه اره منم بدم اومدنرفتم پدرشوهرم رفته بودخیابون رفت دیددکتربسته حالا عصرمیرم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
mojgan1 عضویت: 1395/09/10 تعداد پست: 6844 اره منم بدم اومدنرفتم پدرشوهرم رفته بودخیابون رفت دیددکتربسته حالا عصرمیرم ایشاا که چیزی نیستاسترس نداشته باش که اصلا واست خوب نیست صلوات
لیلاهمایون عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 990 انشالله دعاکنین من ووسقط داشتم میترسم نگران نباش عزیزم... انشالله که چیزی نیست...امیدوارم نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت عزیزم اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
رووویا عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10661 خانه بهداشت اوندفعه رفتم خیلی بداخلاقی کردگفت توهم همش هی پامیشی میای وازاین حرفاالانم دکترنیست که ب ... غلط کردن.نباید بی زبون باشی جلوشون.باید پررو داد و بیداد کنی بگی وظیفته تویی که اینجا نشستی کار منو راه بندازی.بعد دیگه جلوت دولا راست میشن تورو سننه قربونت برم!!!!
باران_معین عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 2460 سنوهم بایدبرم پیش دکتربرام بنویسه. ممنون دعاکنین خبلی حالم بده بستنی بخور حرکت میکنه دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
لیلاهمایون عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 990 بستنی بخور حرکت میکنه بستنی و کاکائو و آبمیوه آناناس خوبه اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 غلط کردن.نباید بی زبون باشی جلوشون.باید پررو داد و بیداد کنی بگی وظیفته تویی که اینجا نشستی کار منو ... خب چیکارکنم زشته همه منامیشناسن آبروم میره خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 بستنی بخور حرکت میکنه الان گزخوردم خوبه؟ خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
مامانییییی عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 2376 عزیزم میخوای بری دکتر برو. ولی حرکاتش از الان خیلی مهم نیست. از هفته ۲۷و ۲۸ باید حرکات رو بشمارین و حساس باشین.هنوز زوده برا این حساسیتا. آروم باش و استراحت کن.نی نی خیلی کوچیکه هنوز
باران_معین عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 2460 الان گزخوردم خوبه؟ نه بستنی فقط بخاطر شیرینی و سردیش میگم. زود تکون میخوره دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
باران_معین عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 2460 الان گزخوردم خوبه؟ چه جالب تیکرمون دقیقا یکیه🤗 دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 نه بستنی فقط بخاطر شیرینی و سردیش میگم. زود تکون میخوره بستنی ندارم یه چیزهایی حس کردم ولی نمیدونم نینی یانه خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 چه جالب تیکرمون دقیقا یکیه🤗 چنداسفند؟؟؟ خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
رووویا عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10661 خب چیکارکنم زشته همه منامیشناسن آبروم میره ابرو رفتن نداره.وقتی باهات بد رفتاری میکنن باید حقتو بگیری و نذاری تین اتفاق بیفته تورو سننه قربونت برم!!!!