2777
2789
عنوان

بچه هامیشه بیاین😭😭😭😭

979 بازدید | 115 پست

بچه هامن قبلا حرکت نینی حس میکردم واضح بود ولی ازدیروز نمیفهمم اگه باشه هم کمه من فکرمیکنم خیالاتی شدم الان هفته۲۱چیکارکنم شیرینی هم خوردم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر

دکترم عصرمیادیعنی خطرناکه خیلی استرس دارم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

نگران نشو استرس برا زن حامله خوب نیست ولی برا این که خیالت راحت بشه حتما یه سنو برو 

ان شاالله که سلامت باشه نینیت💚

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

شیرینی‌جات بخور رو پهلو بخواب یک ساعت ببین حرکتی داره یا نه... اگه نه برو دکتر احتمالا یه سونو واست انجام میده...نگران نباش عزیزم انشالله که جیزی نیست

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
نگران نشو استرس برا زن حامله خوب نیست ولی برا این که خیالت راحت بشه حتما یه سنو برو  ان شاالله ...

سنوهم بایدبرم پیش دکتربرام بنویسه. ممنون دعاکنین خبلی حالم بده

یه کم قدم بزن و دوباره شیرینی بخور  اگه بعتر نشدی برو دکتر

چشم 

شیرینی‌جات بخور رو پهلو بخواب یک ساعت ببین حرکتی داره یا نه... اگه نه برو دکتر احتمالا یه سونو واست ...

انشالله دعاکنین من ووسقط داشتم میترسم

بچه بزرگتر که میشه چون جاش تنگ میشه حرکتاش کمتر میشه ولی میخوای مطمین شی دکتر یا خانه بهداست برو

خانه بهداشت اوندفعه رفتم خیلی بداخلاقی کردگفت توهم همش هی پامیشی میای وازاین حرفاالانم دکترنیست که برم تاعصر

بچه هاتوراخدادعاکنین پسرم چیزیش نشه اونموقع من میمیرم