78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 عنوان بچه هامیشه بیاین😭😭😭😭 983 بازدید | 115 پست بچه هامن قبلا حرکت نینی حس میکردم واضح بود ولی ازدیروز نمیفهمم اگه باشه هم کمه من فکرمیکنم خیالاتی شدم الان هفته۲۱چیکارکنم شیرینی هم خوردم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه 1400/08/03 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 دکتر دکترم عصرمیادیعنی خطرناکه خیلی استرس دارم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
گلyas عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1629 نگران نشو استرس برا زن حامله خوب نیست ولی برا این که خیالت راحت بشه حتما یه سنو برو ان شاالله که سلامت باشه نینیت💚 از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉 کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂
ارامشم۱۳۷۰ عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 7305 یه کم قدم بزن و دوباره شیرینی بخور اگه بعتر نشدی برو دکتر ♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
mojgan1 عضویت: 1395/09/10 تعداد پست: 6844 بچه بزرگتر که میشه چون جاش تنگ میشه حرکتاش کمتر میشه ولی میخوای مطمین شی دکتر یا خانه بهداست برو صلوات
لیلاهمایون عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 990 شیرینیجات بخور رو پهلو بخواب یک ساعت ببین حرکتی داره یا نه... اگه نه برو دکتر احتمالا یه سونو واست انجام میده...نگران نباش عزیزم انشالله که جیزی نیست اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 نگران نشو استرس برا زن حامله خوب نیست ولی برا این که خیالت راحت بشه حتما یه سنو برو ان شاالله ... سنوهم بایدبرم پیش دکتربرام بنویسه. ممنون دعاکنین خبلی حالم بده خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 یه کم قدم بزن و دوباره شیرینی بخور اگه بعتر نشدی برو دکتر چشم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
بیزبون عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 3820 دکترم عصرمیادیعنی خطرناکه خیلی استرس دارم ن عزیزم نگران نباش.
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 شیرینیجات بخور رو پهلو بخواب یک ساعت ببین حرکتی داره یا نه... اگه نه برو دکتر احتمالا یه سونو واست ... انشالله دعاکنین من ووسقط داشتم میترسم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 بچه بزرگتر که میشه چون جاش تنگ میشه حرکتاش کمتر میشه ولی میخوای مطمین شی دکتر یا خانه بهداست برو خانه بهداشت اوندفعه رفتم خیلی بداخلاقی کردگفت توهم همش هی پامیشی میای وازاین حرفاالانم دکترنیست که برم تاعصر خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
mojgan1 عضویت: 1395/09/10 تعداد پست: 6844 خانه بهداشت اوندفعه رفتم خیلی بداخلاقی کردگفت توهم همش هی پامیشی میای وازاین حرفاالانم دکترنیست که ب ... آره اونا خیلی بد برخورد میکنن فکر میکن ارث پدرشونه صلوات
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 بچه هاتوراخدادعاکنین پسرم چیزیش نشه اونموقع من میمیرم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه