2777
2789
عنوان

آموزش زبان انگلیسی

64 بازدید | 9 پست

سلام‌ بچه ها من زبان انگلیسیم خیلی خیلی‌قویه 

یک‌ مدت هست که به فکر تدریسش افتادم 

چون خارج از ایران هم هستم ، چون شروع کارم هست خیلی کم حساب میکنم اگر کسی مایل بود بهم بگه❤️

منم از دیروز دارم میرم کلاس

سطح big2A 

خیلی خوشحالم

امیدوارم تا اخر ادامه بدم و دیپلم بگیرمو تدریس کنم

موفق باشین

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

لهجه ومکالمتون چی طوریه

سطح پیشرفته هستبد؟

من ارشدزبان دارم مکالمه ضعیفه اصلانیازبه درس دادن ندارم فقط یکی میخام باهام مکالمه تلفظ اینتونشن کارکنه خودش عالی باشه

ای دی تلگرامتون بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکالمه و‌لهجم عالیه برات تو‌ پی وی‌ ارسال میکنم

جدی میگی خداخیرت بده بخدادنبال پارتنرزیان زن هستم امانیست همه مردن بهم پیام بده من میخام پیشرفته بشم عالی بشم زبانشناس هم ریختم خیلی راه افتادم امانیازبه یک استادخوب دارم عالی باشه بخداپول کلاسم ندارم بخام هم برم شوهرم نمیده میگه مگه خودت درس نخوندی