2777
2789
عنوان

مامانای گل بیایین لطفا

140 بازدید | 27 پست

این وقت شب تاپیک زدم چون تو روز به محض اینکه گوشی بگیرم دستم پسرم میگه مامان لطفا گوشیتو میدی😑 حالا سوالم اینه بچه های شمام بدغذان؟ پسر من سه سالشه معمولا پلو سفید دوست داره خورشت خیییییلی کم گاهی اوقات میخوره انواع آش و سوپ رو خیییلی کم اونم گاهی اوقات میخوره صبحانه فقط تخم مرغ میخواد و متاسفانه عاشق چیپسه. دلداریم بدید ببینم آیا خوب میشه به مرور🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالشه خوب میشه عزیزم  چیپس خونگی درست کن از بیرون نگیر براش غذاهم قبلش ازش بپرس چی دوست د ...

سه سالشه قبلش میگه باشه مامان خورشت میخورم ولی موقع غذا نمیخوره انواع پلوها رو هم دوست ندارم واقعا نمیدونم چی درست کنم براش

دقیقا عادت غذاییش مثل پسر منه ایحانا پسرتون  معتاده به موبایل یا تلویزیون هستش ـ

. من پسرم شش سالشه الان کلاس اول هستش دو ماهه از بازی های موبایلی ترکش دادم تلویزیونورو به شدت کم کردم ببینه چون خیلی وابسته بودش حالا یه مدتیه  بهتر شده ودر اصل دشمنه خورشت بودش ولی از وقتی اعتیادش کم شده غذا بهتر می خوره دکترش گفت پای تلویریون بهش غذا ندیند به هیچ وجه

سه سالشه قبلش میگه باشه مامان خورشت میخورم ولی موقع غذا نمیخوره انواع پلوها رو هم دوست ندارم واقعا ن ...

کوچولوعه

مرغ براش سرخ کن با سیب زمینی سرخ کرده 

یا تخم مرغ سیب زمینی آبپز

خودت پیتزا درست کن

بیشتر غذاهاتو با سبزیجات درست کن اگه خورشت نخوره چه عیبی داره بجاش چیزای دیگه درست کن 

فعلا کوچیکه هرچی بزرگتر بشه بهتر میشه 

دقیقا عادت غذاییش مثل پسر منه ایحانا پسرتون  معتاده به موبایل یا تلویزیون هستش ـ . من پسرم شش ...

گوشی اگر دستم بیینه میگیره یعنی تقریبا زیاد گوشی دستشه ولی تلوزیون نه خیلی عادت نداره