2777
2789
عنوان

تهرانی ها

97 بازدید | 8 پست

سلام میخام برم پیش دکتر علی ابراهیمی واسه پوست. کسی رفته پیشش کارش چطوره

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

خوشبحال تهرانی ها..بهترین دکترارو دارن .ما شهرستاتیا بین بد و بدتر مجبوریم بدو انتخاب کنیم بزای دکتر رفتن.

اخ که چقد دلم میخواست الان تو یکی از بهترین هتل های تهران با همسرم باشیم.کلی بگردیم خوش بگذرونیم..لعنت به بی پولی به وضع جامعه لعنت به کرونا

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال تهرانی ها..بهترین دکترارو دارن .ما شهرستاتیا بین بد و بدتر مجبوریم بدو انتخاب کنیم بزای دکتر ...

منم شهرستانیم میخام. واسه دکتر بیام

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
خوشبحال تهرانی ها..بهترین دکترارو دارن .ما شهرستاتیا بین بد و بدتر مجبوریم بدو انتخاب کنیم بزای دکتر ...

بخدا ک تهران خبری نیست همون بهتر ک نیستی

ی مشت ادم هفت خط اشغال

بخدا ک تهران خبری نیست همون بهتر ک نیستی ی مشت ادم هفت خط اشغال

عزیزم ادم اشعال هفت خط همه جا هست.تو همقن شهرستان کوچیک ما هزاران هزار ادم حرام خور کلاهبردار بی دین و ایمون هست ..ولی حداقل تهران یا شهرهای بزرگ امکانات دارن.مکان های جذاب گردشگری دارن..حداقلش دلت گرفت میتونی یه نیم ساعت بری تفریح..ایتجا ما بخواییم کل شهرو بگردیم ۳۰ دیقه ای تموم میشه شهر..نه امکاناتی نه فرهنگ درستی...

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
عزیزم ادم اشعال هفت خط همه جا هست.تو همقن شهرستان کوچیک ما هزاران هزار ادم حرام خور کلاهبردار بی دین ...

اره همه جا هست عزیزم ولی اینجا بیداد میکنه🙄

من خودم بشخصه میگم جای چندان دندون گیری نیست ک ادم ارزوش باشه