2777
2789
عنوان

رابطه

325 بازدید | 17 پست

بچها من حدود ی سال با فردی ک‌مذهبی بود درارتباط بودمم و فقط حسم دوستانه بود! مکمل هم دیگ بودیم و رفیقای خوبی بودیم منتها این فرد شروع کرد ب عوض شدن..اول گفت ی بیماری لاعلاج داره و میخواد ترکم کنه بعد یهو شفاپیداکرد😐😂بعد چن وقت گفت ارتباط با نامحرم حرامه و فلان و ترکم کرد ک مثلا اینجوری بهم برسه و خدارو انتخاب کرد ولی من واقعا گنگم😐چ ربطی داشت اصلا حس میکنم‌تمامش یه بازی بود منتها اون بود که برام تلاش نیکرد و دوسم داشت تا کمی گرم برخوردکردم گذاشت رفت..حالا نظرشما چیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینه اگر مذهبی بود واقعا و اینا از اول با نامحرم رابطه برقرار نمیکرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
متاسفانه بازیچه بودید

ارتباطمون واقعا عاشقانه نبوددرثانی اون همش بهم ابراز علاقه میکرد

موصوع اینبود رابطه پایدار میخواست بعدگذاشت رفت که خدا منو به اون برسونه این یعنی چی واقعا؟😐

وضع مالیتون چطوره استارتر؟پسره ازنظره مالی بالاتربودیاپایین تر؟

پایین تر بود اصلا رابطمون اونقد جدی نبود واقن اون همش میومد سمتم و ازهمین‌متعجبم ک چیشد اصلا یهو رفت فاز اسلام و محرم نامحرمو اینحرفا

ارتباطمون واقعا عاشقانه نبوددرثانی اون همش بهم ابراز علاقه میکرد موصوع اینبود رابطه پایدار میخواست ...

یه نظرم این شخص مذهبی نبوده.  و دنبال رابطه پایدارهم نبوده فقط برا وقت پر کنی باهات بوده 

نظرم اینه اگر مذهبی بود واقعا و اینا از اول با نامحرم رابطه برقرار نمیکرد

یهو رفت قشنگ تو فازش که چمیدونم پیامبرام اینجوری خدا بهم رسوندتشونو اینا..درحالیک من فقط به چشم یه دوست میدیدمس

پایین تر بود اصلا رابطمون اونقد جدی نبود واقن اون همش میومد سمتم و ازهمین‌متعجبم ک چیشد اصلا یهو رفت ...

بعضیاشون شعورندارن میان وابستت کنن بعدش بذارن برن ودخترهم این وسط تاومده وابسته بشه پسره رفته

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره