2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
مامانش چادریه ولی خواهرش چادری نیست و خیلی راحت تره  با کلمه چادری خوش تیپ کنار نمیام من همه ...

نمیدونم ... ی خورده قضیه سخت شد..

ب احتمال زیاد خودش پسر خوش تیپی هست و یا حداقلش روی تیپش حساس هست ک میگه ترجیحم اینکه چادری نباشه...

اگه از نظر اعتقادی با هم جور نیستید این دیدگاهش نسبت ب چادر ممکن بدها ب موارد دیگه هم تسری پیدا کنه... مثلا بیرون هم ارایش کن...

اگه قراره جواب منفی بدی قبلش حتما حتما در این مورد مفصل باهاش حرف بزن ک بدها پیش خودت نگی کاشی ک باهاش مفصلتر صحبت میکردم

میدونی وقتی طرز فکرا یکی نباشه دائما یا تو داری رفتارا اونو اصلاح میکنی اشتباه میدونی یا اون داره ای ...

دقیقا 

این چند روز شدید فکرم مشغوله

همه ش به این موضوع فکر میکنم و از جهت های مختلف بررسی میکنم که مثلاً فلان کاروکنم چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی وقتی طرز فکرا یکی نباشه دائما یا تو داری رفتارا اونو اصلاح میکنی اشتباه میدونی یا اون داره ای ...

درست میگی عزیزم( با اجازه استارتر عزیز )حالا بنظر شما من این خاستگارمو بهش فرصت بدم که باهم صحبت کنیم تا از سطح اعتقاداتش باخبر بشم یا اینکه ردش کنم؟

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
فقط دوبار رفتیم بیرون  ولی بعد اون حرفش رو لباسام حساس شدم  همه ش دارم فکر میکنم چادر رو ...

خب میتونی دراین مورد باهاش صحبت کنی که

مثلا بگی دوست داری این حرفشو برات باز تر کنه و نظرش رو راجع به چادر بگه و اینکه چرا ترجیحش اینه که شما چادر نپوشی

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
خب میتونی دراین مورد باهاش صحبت کنی که مثلا بگی دوست داری این حرفشو برات باز تر کنه و نظرش رو راجع ...

گفتم 

گفت دوست داشتم همسر آزاد باشه نه چادری

ولی شماروهم مجبور نمیکنم چادر رو کنار بزاری

درست میگی عزیزم( با اجازه استارتر عزیز )حالا بنظر شما من این خاستگارمو بهش فرصت بدم که باهم صحبت کنی ...

فرصت بده به نظرم ولی نه طولانی 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂