زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
وای انقدر تو این سن اینجور چیزا پیش میاد دو تا پسر من شاید تا ده روز هم یبوست داشتن. بعد فهمیدم باید بهشون پروبیوتیک میدادم شیرخشکشون هم نان بود که یبوست میاره عوض کردم خوب شدن
منم دخترم دوماهش بود ترسیدم رفتم دکتر گفت تا ۷روز طبیعیه اگه شیر مادر میخوره
ممنون عزیزم خیالم رو راحت کردی
شیر خودم رو میخوره
خیلی نوزاد داشتن سخته همه چیش 😐😐😐😐
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
وای انقدر تو این سن اینجور چیزا پیش میاد دو تا پسر من شاید تا ده روز هم یبوست داشتن. بعد فهمیدم باید ...
مرسی عزیزم
ممنون عزیزم خیالم رو راحت کردی شیر خودم رو میخوره خیلی نوزاد داشتن سخته همه چیش 😐😐😐 ...
اره سخته مخصوصا اینکه بچه اول باشه ..مادر بی تجربه ....منمترسیدم چون هی به خودش فشارم میاورد گفتم حتما نمیتونه دستشویی کنه برای اونه بردم دکتر گفت نگران نباش اگه شیر خودتو میخوره گفتم به خودش فشار میاره گفت نفخ داره اون ربط نداره به این