2777
2789
عنوان

چطوری داخل نی رو تمیز کنمم؟؟؟؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 25 پست
بچها من لیوان نی دار داشتن نی و در میاوردم میزاشتم تو یه ظرف آب جوش یکم که میموند با قاشقی چی زی محک ...

مرسیی

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون از همگی امتحان میکنم همه ی روش ها رو😍💕💕

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
پلاستیک شیشه ماننده ولی میترسم ذوب بشه

پلاستیک شیشه دیگه چه جنسیه😅

منم همونو زیاد نمیجوشونم ک مواد سمیش آزاد بشه 

آب و جوش میارم حالا با سرکه یا آبلیمو بعد کمتر از یک دقیقه نی و میذارم تو آب در حال  جوش 

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

بزار تو مخلوط وایتکس ،اب،ریکا

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

از این سیم های‌کوچولو هستن 

با اونا تمیز کن

یه تیکه کوچولو پارچه بزن سرش بعد داخل نی کن 

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
پلاستیک شیشه دیگه چه جنسیه😅 منم همونو زیاد نمیجوشونم ک مواد سمیش آزاد بشه  آب و جوش میارم حا ...

منظورش فشرده اس

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
خیلی ممنون از همگی امتحان میکنم همه ی روش ها رو😍💕💕

من قمقه ی دخترم نی داره .در نمیاد.یه مقدار پنبه لوله میکنم وارد نی میکنم.بعد با سیم (ساقه ی گل مصنوعی)از بالا پنبه رو به طرف پایین فشار میدم تمام جرمش از بین میره.بعد با اب و کف داخل نی رو چندلار پرو خالی میکنم و میشورم

😍😍😍😍😍😘😘😘
من قمقه ی دخترم نی داره .در نمیاد.یه مقدار پنبه لوله میکنم وارد نی میکنم.بعد با سیم (ساقه ی گل مصنوع ...

چه جالب

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم