2777
2789

هفته 16 بارداری هستم.

خودم که دیگه خسته شدم از بس کیوی و نارنگی پوست گرفتم ، نمیدونم چرا هرچقدر میخورم از این دوتا میوه سیر نمیشم ؟؟؟؟

الان نارنگی و کیوی خیلی ترش هستن من نمیتونم بخورم اصلا خوب بخور نوش جونت ولی به اندازه بخور 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیوی مگه اومده 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

شاید باورتون نشه نارنگی ها که خیلی شیرین و خوشمزه هستن ، کیوی ها هم اولش سفت و ترش هستن ولی یک دونه سیب میزارم کنارشون تو دمای اتاق اونقدر خوشمزه و نرم میشن که نگو ، شنبه هم رفتم پیش دکترم گفتم از بس نارنگی و کیوی میخورم که خودم دارم تعجب میکنم اینهمه علاقه م به این دو تا میوه چیه قبلا بشدت از کیوی متنفر بودم الان نمیتونم جلو خودمو بگیرم ، اونم گفت خیلی خوبه بخور

ولی بچه ها من کل روز فقط دارم این دو تا میوه رو میخورم هرکی منو میبینه فقط تعجب میکنه

چقد خوبه  ویار  تو‌فصل خوشمزه ها باشه😍😍

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اخی منم اینجور بودم مث چی میخوردم میوه ولی غذا نمیخوردم الن ک پنج ماهمه ویارمم رفع شده ینی سیرمونی ن ...

جنسیت نی نیتون چیه؟

منم حتی تشنه هم بشم فقط با نارنگی تشنگیم رفع میشه ، هرچقدر بهم اصرار میکنن غذا بخور نمیتونم فقط صبحونه نون ووپنیر و گردو میخورم دیگه کل روز فقط این دو تا میوه ده روزه اینجوری شدم

جنسیت نی نیتون چیه؟ منم حتی تشنه هم بشم فقط با نارنگی تشنگیم رفع میشه ، هرچقدر بهم اصرار میکنن غذا ...

پسره بچم ولی هنو مطمئن نشدم نترس چهار ماهه که بشی بهت مولتی ویتامین بدن اصلا صد برابر اشتهات باز میشه