2777
2789
عنوان

وای اینهمه کیوی و نارنگی چیه من میخورم.

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 26 پست
پسره بچم ولی هنو مطمئن نشدم نترس چهار ماهه که بشی بهت مولتی ویتامین بدن اصلا صد برابر اشتهات باز میش ...

آره دکترم هم گفت نگران اشتها نباش گفت سری بعد که بیای بهت مولتی ویتامین میدیم

آره دکترم هم گفت نگران اشتها نباش گفت سری بعد که بیای بهت مولتی ویتامین میدیم

واقعا ام همینطوره اینهمه اشتها ا من بعیده حالا انقد متعجم میگم میگم بم چش میخوره😁😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت دختره شاید 

برام دعا کن سالم بغلش بگیرم اگه دختر باشه که شوهرم میخورتش ، تو فامیلهامون خیلی دختر ؛ کم داریم عاشق اینم که دختر باشه بشه پرنسس مامان و باباش و چشامو زیر پاهاش بزارم😗😗😗😗

برام دعا کن سالم بغلش بگیرم اگه دختر باشه که شوهرم میخورتش ، تو فامیلهامون خیلی دختر ؛ کم داریم عاشق ...

شوهرم عاشق دختره

برام یک جفت گوشواره خرید کوچیک بود گفتم بریم عوضش کنم گفت نگهش دار واسه دخترم یکی دیگه واسه خودت بخر .

شوهرم عاشق دختره برام یک جفت گوشواره خرید کوچیک بود گفتم بریم عوضش کنم گفت نگهش دار واسه دخترم یکی ...

منم خعلی دختر دوس دشاتم ولی نمیدونی از وقتی فهمیدم پسره اصلن ی عشقی تو قلبم وارد شده ک دوس ندارم ی وقت برم سونو جنسیتش یچی دگ باشه 😂

منم خعلی دختر دوس دشاتم ولی نمیدونی از وقتی فهمیدم پسره اصلن ی عشقی تو قلبم وارد شده ک دوس ندارم ی و ...

ای جانم خداحفظش کنه

الهی هرچی هست سالم و سلامت بغلش بگیری.

چون بچه اولمه سلامتیش برام از همه چیز مهمتره ولی دختر باشه که عالی میشه😗😗😗❤❤❤