دخترآشوب مدیر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 عنوان خوشبختی یعنی😌 | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 24 پست خوشبختی یعنی اینکه یه نفرجلو مادرشوهرت ازت خاستگاری کنه بعد تو بگی متاهلم بگه حیف من دنبال همچین عروسی میگشتمتـــــــا چشـش درآد 😂😂😂😂😂مجردممممم😂🤣😼ولی به سلامتی اون روز🥂🍻🔪🔪 ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت! 1400/08/02 | 22:32 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 شاید همین فردا که از خواب بیدار شدی یکی در خونه رو زد بهت گفت سلام عروس خوشگلم کجا بودی که من تا الا ... خخ میگم حاجی برو جون خودت خابمون میاد 😑سرصبحی ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
asemanetanha عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 2886 خخ میگم حاجی برو جون خودت خابمون میاد 😑سرصبحی ببخش شوخی کردم 😂ولی امیدوارم نباشه😂 پسرهستم😍نه درخواست دوستی میدم نه درخواست دوستی قبول میکنم😬درخواست دوستی ممنوع⛔
دخترآشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 ببخش شوخی کردم 😂ولی امیدوارم نباشه😂 خخ خاهش میکنم مشکلی نیستچی نباشه ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
asemanetanha عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 2886 خخ خاهش میکنم مشکلی نیست چی نباشه یعنی این حرفی که زدم همین فردا درست بشه و واقعاً یه خواستگار خوب بیاد، به امید آن روز😐 پسرهستم😍نه درخواست دوستی میدم نه درخواست دوستی قبول میکنم😬درخواست دوستی ممنوع⛔
دخترآشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 یعنی این حرفی که زدم همین فردا درست بشه و واقعاً یه خواستگار خوب بیاد، به امید آن روز😐 اوکی بخوابینشب خوش ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
asemanetanha عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 2886 اوکی بخوابین شب خوش قشنگه😂😂😂 پسرهستم😍نه درخواست دوستی میدم نه درخواست دوستی قبول میکنم😬درخواست دوستی ممنوع⛔
دخترآشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 قشنگه😂😂😂 بعله..🙃 ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
پسرتنها1401تنها عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 212 خوشبختی یعنی سلامت باشی ،بعد یه ازدواج موفق آدم داشته باشه پسر و مجردم🌹یعنی امکان داره منم یه روز از این مجردی نجات پیدا کنم😂💞
دخترآشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 خوشبختی یعنی سلامت باشی ،بعد یه ازدواج موفق آدم داشته باشه هعی...بیخیال.. ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!