2777
2789
عنوان

خوشبختی یعنی😌

540 بازدید | 24 پست

خوشبختی یعنی اینکه یه نفرجلو مادرشوهرت ازت خاستگاری کنه بعد تو بگی متاهلم بگه حیف من دنبال همچین عروسی میگشتمتـــــــا چشـش درآد 😂😂😂😂😂

مجردممممم😂🤣😼ولی به سلامتی اون روز🥂🍻🔪🔪

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به خودت نگیر بدبخت؟میخوام کمکت کنم

فدات

سخته خب ،کنکور بدبختم کرده🥲😐آزادیامو ازم گرفته

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
بیخیال بابا یه مدت زجر بکشم بقیش بشه عشق و حال بعدا قدر زجرکشیدنات رو میفهمی زمانیکه توی خوشبختی غرق ...

به امید همون روزا زندم..

نهایت تلاشمو میکنم

موفق باشی میخوای چی قبول شی؟

ممنونم عزیزم

پرستاری به امید خدا

بعله...😁😂 ب امید اون روز..

شاید همین فردا که از خواب بیدار شدی یکی در خونه رو زد بهت گفت سلام عروس خوشگلم کجا بودی که من تا الان تو رو ندیدم😂😂😂😂🤭🤭

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔