2777
2789
عنوان

اواخر کرونا و ضعف و بی حالی

2366 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من روز یازده هستم. از روز نهم یه تنگی نفس خیلی خفیفی داشتم که به نظرم از معده بود هنوزم یه کم هست. اکسیژن ۹۷ و ۹۸ بود آخر رفتم دکتر متخصص ریه رو معاینه کرد گفت خوبی و نیاز به سی تی نیست... با توجه به سابقه ریفلاکس فهمیدم که تنگی نفس از معده هست و فاموتیدین خوردم خیلی بهتر شدم

اما الان مشکلم ضعف و بی حالیه شدید هست. این ضعف و بی حالی از دیروز ینی روز دهم اومده، همچین تجربه ای داشتین؟ الان علایم کمی سرفه و احساس قلقلک تو ته گلو دارم و ضعف زیاد... تا کی طول میکشه به نظرتون

ضعف و بیحالی رو تا مدتها داری فقط تقویت کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آذریم    

آذرماهیا بی نظیرن💚💛❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بله فقط آمپول ، هفته ای یدونه تا سه هفته ، من کم خونی هم داشتم قرص آهن هم همراهش خوردم خوب شدم

آها باشه ممنون... بعد من با اینکه دکتر معاینه کرد هنوزم استرس دارم، الان دیگه از احتمال خراب شدن ریه و ... گذشته درسته؟ روز یازدهم