2777
2789

اقا من نمیدونم جدی میگن یا شوخی😕😂بابام هی میگه شما دوتا دیگه پررو شدین باید یکی دیگه بیاد تا شماها ادب بشین 

مامانمم تایید میکنه😐😐حالا من و داداشم کپ کردیم واقعا....

اون ۲۲ سالشه من ۱۸ 

اصلا مامانم سنش طوری نیست که بتونه راحت زایمان کنه...

اقا جدی بگیرم یا نههه

از طرفی..من  بچه خیلی دوست دارم ولی حسودیم میشه یکی دیگه بیادددد 

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید سر ب سرتون دارن میذارن 

چهرشون ک خیلی جدیه

تازه دیدم بابام امروز داشت البوم بچگیامونو نگا میکرد..خدایا چه خاکییی بریزم 

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
من زمانی که به دنیااومدم آجیم وداداشم دبیرستانی بودن تازه خواستن سقطم کنن که رئیس بابام نذاشت

الهی..

من نمیدونم قصدشون چیه..

اینا ۶ سال پیش یکی دیگه رو سقط کردن..اون موقع مامانم میگفت دیگه پیر شدیم ..الان که پیر تر شدن

شاید حاملس دارن آمادتون میکنن    

وایی نهههههه 

نگو توروخدا

من سکته میکنم

من حسودممممم😒🥲

اجی فک کنم😂مث فیلم زعفرانی میخاستن از نینی کوچولو با خبرشید

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
اجی فک کنم😂مث فیلم زعفرانی میخاستن از نینی کوچولو با خبرشید

😂😂🤣🤣🤣مشکوکن بخدا

چند روزیه جیک تو جیک شدن ،مامانم هی به بابام میگه گرفتی؟

😂😂🤣🤣🤣مشکوکن بخدا چند روزیه جیک تو جیک شدن ،مامانم هی به بابام میگه گرفتی؟

😂یا خدا فک کنم باید با این نینی کوچولو کشف جدید کنید😂

وای 

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡