2777
2789

سلام بچه ها

یک راه کشف کردم عالی  

چند تا گاز استریل بخرین

روزای اول که عادت ماهیانه میشین

قبل از گذاشتن نوار بهداشتی

یکدونه گاز استریل

وسط باسنتون بذارین  یعنی اون قسمت بین واژن و مقعدتون ، کلا دیگه اصلا لباستون کثیف نشه و همه خونارو گاز میکشه به خودش ، خصوصا واسه مهمونی عالیه.فقط گاز استریل باشه حواستون باشه. 

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار

منکه شرتکس دارم عالیه کثیف کاری هم نداره

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میشه باهاش راحت نشست قلبمه میمونه ها ادم راحت نیس🙄

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خب وقتی نوار بزاری لباس زیر کثیف نمیشه

این روش که میگم حتی خوابیده هم باشی لباس کثیف نمیشه

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار

دوتا نوار بزاریم پشت هم از پشت نفوذ نمیده 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خب میشه باهاش راحت نشست قلبمه میمونه ها ادم راحت نیس🙄

گاز استریل خیلی نازکه بابا

یهو وسطه مهمونی نیفته رو فرش😂😂😂

واااای 🙈، یه بار تو حیاط مدرسه یدونه افتاده بود از کسی، وسط حیات معاون اومد با نایلون برداشت

چی هست؟ قیمتش چنده

همون شرت بهداشتی منظورشه

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃