2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید اسم مادر طرف رو بدونی، ولی اگه نفهمیدی، میتونی به جاش بگی حوا

نه من نمیخوام دعا بگیرم یدونه دیدم میخوام بدونم اسم مادرشه ؟!اسم منو مادره یکیه میخوام بدونم تو دعا همه برگه ها اسم مادر کنار اسم میاد یا نه؟

من دیروز توی کلیپ، حاج اقاهه یه جمله ای گفت، کلا متحول شدم، گفت وقتی خدای به این بزرگی هست، حتی دعا نویس هم رزق و روزی و همه چیش از سمت خداس، چرا بریم سمتش، باید بریم سمت خدا، از خدا بخوایم. کلا گفتما

نه من نمیخوام دعا بگیرم یدونه دیدم میخوام بدونم اسم مادرشه ؟!اسم منو مادره یکیه میخوام بدونم تو دعا ...

اره مثلا اگه کسی اسم پسر محمد باشه و مادرش زهرا،و اسم دختر فاطمه باشه و مادرش خدیجه، میگن فاطمه بنت خدیجه علی محبت محمد بن زهرا

توی دعای محبت

من دیروز توی کلیپ، حاج اقاهه یه جمله ای گفت، کلا متحول شدم، گفت وقتی خدای به این بزرگی هست، حتی دعا ...

دقیقا منم قبول دارم اینکارو من نکردم یکی گرفته من انجام بدم میخواستم مطمئن بشم واس خود من نگرفته باشه

دقیقا منم قبول دارم اینکارو من نکردم یکی گرفته من انجام بدم میخواستم مطمئن بشم واس خود من نگرفته باش ...

اهان، خداجوابشونو بده اینایی ک برا دیگران دعا مینویسن،، منم الان دلم خونه، با دعا از عشقم جدامون کردن، و میدونم کی اینکارو کرد، خدا جوابشو بده

امام علی ـ علیه السّلام ـ می‌فرماید:

«مَنْ تَعلّم شَیْئاً مِن السِحر قَلیلاً او کثیراً فقد کفر و کان آخر عهده بربّه…»[۱۰] کسی که سحر بیاموزد، کم یا زیاد کافر شده است، و رابطه او با خدا به کلی قطع می‌شود. در حدیث دیگر آمده است که امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرموده‌: «السّاحرُ ملعوُنٌ…. وَ السّاحِرُ کالکافر، وَ الکافر فی النار».[۱۱] ساحر ملعون است و ساحر همانند کافر است و کافر در آتش است (پس ساحر هم در آتش است).

۱ . با دلیل قرآنی، روایی‌ و فقهی، سحر و جادوگری، حرام است و به شدت از آن منع شده است.
۲ . دلیل عقلی هم سحر و جادوگری را پسند نمی‌کند و عقل هم که پیامبر درونی هر انسان است و به عنوان یک منبع دینی، سحر و جادوگری، شعبده‌ بازی و حیله‌های شیطانی را رد می‌کند و پرهیز از آن را به انسان گوشزد می‌کند. در پایان باید گفت: انتخاب همسر، انتخاب دوست و انتخاب زندگی سالم، بسیار مهم است و برای رسیدن به آن،‌ هم باید اهل مطالعه بود، هم باید از نظرات کارشناسان استفاده کرد و هم از افراد بزرگ و دلسوزان مشورت نمود. و روی‌آوردن به سحر و جادو مطلقاً ممنوع است

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

۱- اول از همه، بی‌توجهی به این سنخ امور است، تا از شکل‌گیری هر توهمی جلوگیری شود.

۲- اعتماد به قدرت لایزال الهی.

۳- استفاده از قدرت «عقل» در تدبیر و استحکام بخشیدن به همه امور زندگی مانند تحصیل، ازدواج، مسکن، شغل و ... ، تا از دسترس نیروهای شیطانی محفوظ ماند.

۴- براساس روایات قابل اعتماد، استفاده از ذکر شریف «بسم الله الرحمن الرحیم» و نیز چهار سوره‌ای که با کلمه «قُل» شروع شده، موثر است.

۵- بر حسب فرمایش معصومین(ع)، پرداخت صدقات پی‌درپی، مناسب است

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.