2777
2789
عنوان

بنظرتون و سوای فکری دارم؟ نشونه هاش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
شما هم مثل من هستین؟  درگیر افکاری که واقعا نیاز ب فکر کر ن و درگیر شدنشون نیست؟  چیکار ...

اره بدترازینا رو دارم ...هیچکاری نکردم تا بهتر شم ...کمکم دارم ب جنون میرسم ....اگه وقتت آزاده برو باشگاه ب خودت برس نزار فکرت مشغول شه و بیخیال باش قرآن بخون 

اره بدترازینا رو دارم ...هیچکاری نکردم تا بهتر شم ...کمکم دارم ب جنون میرسم ....اگه وقتت آزاده برو ب ...

خودت چرا دنبال درمانش نرفتی؟ 

همه این کار ها و انجام میدم ولی وقتایی که تو تنهایی خودمم بیشتر میاد سمتم این افکار و خیال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خودمم میخوام روانشناسی بخونم نمیدونم ب روانشناس چی بگم ی مدت حرف زدم با یکی بهتر شدم ولی با ...

خودت نمیتونی خودت رو درمان کنی باید تحت نظر تراپیست باشی 

برو پیش روانشناس همزمان به روانپزشک هم مراجعه کن ، هم دارودرمانی هم روان درمانی با هم کمکت میکنه .

خودت چرا دنبال درمانش نرفتی؟  همه این کار ها و انجام میدم ولی وقتایی که تو تنهایی خودمم بیشتر ...

سعی کن تنها نباشی زیاد ...

من شرایط شو نداشتم خب ...دوتا بچه کوچیک دارم تو شهر غریب همیشه تنهام

سعی کن تنها نباشی زیاد ... من شرایط شو نداشتم خب ...دوتا بچه کوچیک دارم تو شهر غریب همیشه تنهام

من تنعاییم از بچگی همین بوده الانم همینه نمیشه کاریش کرد یعنی زندگیم اینجوره

رفیقم ندارم همه مجازین