2777
2789

خانما پیشاپیش عذر میخوام بابت طولانی بودن مشکلم

ماه پیش رفتم برای انومالی سونوگرافیست بهم گفت دوتا لکه سفید روی قلبش هست بهتره اکو انجام بدی ولی نگران کننده نیست معمولا تا ماه های بالاتر رفع میشه

رفتم پیش دکترم خانم‌ اهنگری و گفت زود برو اکو

چن روز پیش اکو رو انجام دادم تو همون مرکز و دکترش بهم گفت لکه ها هنوز هستش ولی چون دیواره ها و بقیه چیزا سالمن چیز مهمی نیس جذب میشه اگر نشه هم باز نگران کننده نیست این یه مسئله شایع بین خانمای باردار هست..فقط ماه های بالاتر ک رفتی سونو بگو قلبشم‌یه نگاه بندازن

منم که قبلش ب شدت استرس داشتم خیالم راحت شد و دیروز خوشحال رفتم پیش دکترم ولی اکو رو که دید گفت همین الان برو یه پرناتولوژی ببینه حتما

و ب دستیارش گفت تو یه دفتر نوشت و ازم اثر انگشت گرفتن

حالا از دیروز حالم به شدت خرابه و استرس دارم  یکسره دارم سرچ میکنم میبینم که بارداری های پرخطر رو ارجاع میدن به پرناتولوژی..دکترمم درست توضیح نداد ک چرا برم..چکار کنم

تو رو خدا اکه کسی تجربه ای داره بگه 

یا اگر تجربه ندارین خواهش میکنم برا خودم و بچم دعا کنید مشکلی نباشه..امروز روز عیده یه دونه صلوات بفرستین ب نیت سلامتی بچم😢

من در آسمان خدا را دارم و در زمین تنها تو را..

عزیزم من سر پسرم همین حرفو بهم گفتن ک لکه سفید داره گفتن احتمالا مشکل سندرومی باشه. حتی امینو سنتزم انجام دادم مشکلی نبود خداراشکر.نگران نباش جدی میگم بهت. الهم صل علی محمد و آل محمد.تو هم برای رفع مشکل من دعا کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سر پسرم همین حرفو بهم گفتن ک لکه سفید داره گفتن احتمالا مشکل سندرومی باشه. حتی امینو سنتزم ...

ان شا الله تمام مشکلات و سختی ها و استرس ها تو زندگیتون ختم به خیر بشه عزیزم ممنونم‌ عزیزدلم

ب منم گفتن لک یفید داره چقدرررررررر ترسیدم شایعه نترس الان بچم یک ماهشه

اون موقع که بهم گفتن لک سفید رو قلبشه استرس گرفتم بعد تحقیق کردم دیدم خیلیا اینطورن ولی الان که گفته سریع برو پرناتولوژی باز حالم خراب شده

اخه نوشتن بارداری های پر ریسک رو ارجاع میدن به پرناتولوژی

همش میگم نکنه چیزی باشه

سسلام عزیزم شما چکار کردین ؟به منم همینو گفتن من آزمایش سل فری دادم

سلام من مشکلی نداشت بچه ام خدارو شکر همه کیست‌ها و این لک رو قلبش تو شش ماهگی از بین رفته بود الان نینی س ماهه هست 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.