2777
2789

گفتم طلب مرگ کردن و این چیزا برای کسی خوب نیست

ولی همچین کسی که فحش میده و توهین میکنه و اینا

حقشه بهش یه سری حرفا رو بزنن

خوانندس و نمیتونه انتظار داشته باشه با این وضعیت

کسی چیزی راجبش نگه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
گفتم طلب مرگ کردن و این چیزا برای کسی خوب نیست ولی همچین کسی که فحش میده و توهین میکنه و اینا حقشه ...

حرف اولتو موافقم 

دومی رو هم فقط طرفدارانش میفهمن چه حالیه 

هیچ خبری از توهین نیست

1402 انشالله موفق میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف اولتو موافقم  دومی رو هم فقط طرفدارانش میفهمن چه حالیه  هیچ خبری از توهین نیست

میدونم اتفاقا تا حدی بهش حق میدم

ولی خب به خانما توهین کرده بود و خب فحش تو آهنگاش هست البته فحش فقط تو آهنگای ایشون نیست تو آهنگای رپ هم هست

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

انگار از طرفدار های ایشون هستید اگر توهینی شد ببخشید

ممنون که با آرامش و ادب جواب دادید

انگار از طرفدار های ایشون هستید اگر توهینی شد ببخشید ممنون که با آرامش و ادب جواب دادید

نه عزیزم من فقط از اون خانوم با شعوری که طلب مرگ میکنن ناراحت شدم نه برای ایشون برای هر کسی این کار واقعا زشته 

مخصوصا کسی که هیچ ربطی به اون خانوم نداره

1402 انشالله موفق میشم
نه عزیزم من فقط از اون خانوم با شعوری که طلب مرگ میکنن ناراحت شدم نه برای ایشون برای هر کسی این کار ...

صد در صد که کار درستی نیست