baharnarebj مدیر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 207 عنوان پودر موبر 😟😟😟😟😟 | مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 43 پست دوستان ب نظرتون پودر موبر میتونه باعث عفونت واژن بشه،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1400/08/02 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردشیردرازدست عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9984 نه فکر نکنم مگر اینکه کسی اونو به داخل واژن بزنه که فکر نکنم هیچ کس اینقدر بی عقل باشه😂 من بی عقل بلد نبودم زدمخارش گرفتم😶😂
مهربونی۲۶ عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2703 منم استفاده میکنم و راضیم ولی احساس میکنم یکم داخل واژنم رفت و بعد اون عفونت گرفتم نمیدونم والا اخه خیلی بعیده بره برا من پیش نیومده تو این هشت نه سال تو بخش داخلی لابیا ها رفته ک باعث سوختن و سوزش بشه ولی تو واژن ن مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
مهربونی۲۶ عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2703 من بی عقل بلد نبودم زدم خارش گرفتم😶😂 اخه اون تو ک مو نداره ک مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
baharnarebj مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 207 با ژیلت خرابشده ولی دو سری رفتم اپلاسیون خیلی راضی بودم رشد موهام کمتر شده این سری وقت نکردم ... من بیکنیم به ژیلت حساسیت داره وقتی ژیلت میزنم پر جوش میشه طاقت اپیلاسیون هم ندارم بخاطر همین مجبورم پودر بزنم 🥺
اردشیردرازدست عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9984 اخه اون تو ک مو نداره ک بلد نبودم به همه جا مالیدم به توش که نه ولی به قسمت ورودی خورد فکر کنم رف تو 😑😶
مهربونی۲۶ عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2703 بلد نبودم به همه جا مالیدم به توش که نه ولی به قسمت ورودی خورد فکر کنم رف تو 😑😶 سوزش داشت؟ من چون استفاده درمانی میکنم کلا گردن ب پایین همه جا میزنم یبار رو هاله سین ه خورد خیلی سوخت تا چند روز خیلی بد بود احتمالا تو شرایط شمام خیلی بد بشع مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
شهریوری۷۲ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 2644 منم استفاده میکنم و راضیم ولی احساس میکنم یکم داخل واژنم رفت و بعد اون عفونت گرفتم لابد یه نکاتی رو رعایت نکردی مثلا ظرفی که توش میکنی یا دستت موقع استعمالش من همشونو قبلش با اب گرم و صابون میشورم
baharnarebj مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 207 بلد نبودم به همه جا مالیدم به توش که نه ولی به قسمت ورودی خورد فکر کنم رف تو 😑😶 عفونت گرفتی بعدش؟
saniya123 عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 932 واقعااااااا آره مترونیدازول هر ۸ساعت مصرف کن.ژل بهداشتی بانوان هم بخر هر روز خودتو بشور با اون آرتام💙
اردشیردرازدست عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9984 سوزش داشت؟ من چون استفاده درمانی میکنم کلا گردن ب پایین همه جا میزنم یبار رو هاله سین ه خورد ... آره خیلی میسوخت قرمز شده بود کلا به فنا دادمش
baharnarebj مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 207 یک ماه پیش زدم الآن عفونت دارم عفونت قارچی ؟
مهربونی۲۶ عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2703 آره خیلی میسوخت قرمز شده بود کلا به فنا دادمش وای چقدر بد دقیقا علت ممنوعیت بارداری هم همینه چون اگ سهوا بره تو احتمال زایمان زودرس یا سقط رو زیاد میکنه و باعث ترکیدن کیسه اب تو مقادیر بالا میشه مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
baharnarebj مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 207 آره مترونیدازول هر ۸ساعت مصرف کن.ژل بهداشتی بانوان هم بخر هر روز خودتو بشور با اون اتفاقا امروز رفتم دکتر و دارو تجویز کرد برام فقط یادم رفت ازش بپرسم ک آیا پودر موبر باعث عفونت میشه یا نه