2777
2789
منم استفاده میکنم و راضیم ولی احساس میکنم یکم داخل واژنم رفت و بعد اون عفونت گرفتم 

نمیدونم والا اخه خیلی بعیده بره برا من پیش نیومده تو این هشت نه سال 

تو بخش داخلی لابیا ها رفته ک باعث سوختن و سوزش بشه ولی تو واژن ن 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بی عقل بلد نبودم زدم خارش گرفتم😶😂

اخه  اون تو ک مو نداره ک 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
با ژیلت خرابشده ولی دو سری رفتم اپلاسیون خیلی راضی بودم رشد موهام کمتر شده  این سری وقت نکردم ...

من بیکنیم‌ به ژیلت حساسیت داره وقتی ژیلت میزنم پر جوش میشه طاقت اپیلاسیون هم ندارم بخاطر همین مجبورم پودر بزنم 🥺

بلد نبودم به همه جا مالیدم  به توش که نه ولی به قسمت ورودی خورد فکر کنم رف تو 😑😶

سوزش داشت؟ 

من چون استفاده درمانی میکنم کلا گردن ب پایین همه جا میزنم یبار رو هاله سین ه خورد خیلی سوخت تا چند روز خیلی بد بود احتمالا تو شرایط شمام خیلی بد بشع 

منم استفاده میکنم و راضیم ولی احساس میکنم یکم داخل واژنم رفت و بعد اون عفونت گرفتم 

لابد یه نکاتی رو رعایت نکردی مثلا ظرفی که توش میکنی یا دستت موقع استعمالش من همشونو قبلش با اب گرم و صابون میشورم 

آره خیلی میسوخت  قرمز شده بود  کلا به فنا دادمش

وای چقدر بد 

دقیقا علت ممنوعیت بارداری هم همینه چون اگ سهوا بره تو احتمال زایمان زودرس یا سقط رو زیاد میکنه و باعث ترکیدن کیسه اب تو مقادیر بالا میشه 

آره مترونیدازول هر ۸ساعت مصرف کن.ژل بهداشتی بانوان هم بخر هر روز خودتو بشور با اون

اتفاقا امروز رفتم دکتر و دارو تجویز کرد برام فقط یادم رفت ازش بپرسم ک آیا پودر موبر باعث عفونت میشه یا نه