2777
2789
عنوان

بیاین ی خاطره از بهروز بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 58 پست
من هنوزچیزی نگفتم چیومیگی جذاب؟؟؟؟ اگ ب قصدمسخره کردن اومدی لطفابرو بیرون ازتاپیک من دلتنگ بهروزم ...

بگو ببینم متولد چ ماهی هستی یه فال ورق واست بندازم

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه شروع کردیم ب حرف زدن

گفت وقت داری بگردیم؟ گفتم اره

اس ام اس دادم ب بابام ک یکم دیرمیام

اخه تایم کاریم تا اخرشب بود

حالا من به بهروز زنگ زده بودما😂

بعد هی حرف میزد میگف باهم برگردیم

من هی ردش میکردم

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
من هنوزچیزی نگفتم چیومیگی جذاب؟؟؟؟ اگ ب قصدمسخره کردن اومدی لطفابرو بیرون ازتاپیک من دلتنگ بهروزم ...

بیا بزن😕😒

🤚

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
بگو ببینم متولد چ ماهی هستی یه فال ورق واست بندازم

من ابانم مال من بنداز😁

خیلی خوشحال میشم 😍

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
باشه وقت میبره ریپ‌میزنمت بخون

منم فروردینم

ولی پسرمو بزن بهمنه😁

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بهروز مغروره من لجباز

میگف دلم برات تنگ شده

میگفتم اگ ایطور بود ایهمه مدت بیخبر نمیموندی ازم

خلاصه هرچی میگف یجوابی میدادم

گف برگرد باهام گفتم توقبلاخیانت میکردی بازم خیانت میکنی بهم

گف آدم شدم گفتم باور ندارم

گفت اگ درست نشده بودم الان اینجانبودم

من ابانم مال من بنداز😁 خیلی خوشحال میشم 😍

نه عزیزم شرمنده وقت میبره ....واسه اسیم چون چن دفعه دیدم از بهروز میگه گفتم فالشو بگیرم بهش بگم 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

اینا ک میگم مال سال ۹۸ عه..شیشمین سال دوستیمون

اون شب گذشت فرداش بازاومددنبالم

حرف میزد ک برگردم قبول نمیکردم بااینک شدیدا عاشقش بودم وهستم واقعا..

بین حرف زدنامون وقتی از اذیت کردنای قبلش میگفتم گریه م گرفت اون پشت فرمون همش قربون صدقم میرف

عصبی م بودم بهش گفتم چک میزنم توصورتت

دردش ب جونم..گردنشو خم کرد گف بزن

منم زدم توصورتش

بعد من ۲تادوست صمیمی دارم اوناهمیشه مخالف بهروز بودن.

اونقد بهروز بهم اصرار کرد دوستام میگفتن بهروز درست شده برگرد باهاش گنا داره..

بهروز مغروره من لجباز میگف دلم برات تنگ شده میگفتم اگ ایطور بود ایهمه مدت بیخبر نمیموندی ازم خلاص ...

ادامه؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

ولی چیزی ک باعث شدبرگردم باهاش این بود ک بهم گفت ی شب با دوستام مست کرده بودیم

همه از عشقشون میگفتن من از تو گفتم..

بچهااینجا یدفه ی دیگ دلم رف براش

بعدبهروز خدایی از هیکل و تیپ عالیه طوری هس ک دختراروجذب میکنه

گف توهواپیمانشسته بودم باگوشی بازی میکردم.مهمانداره اومد امار میداد همش.بعد نشست پیشم گف میشه شمارموبگیری بازی روبفرسین برام؟

بهروز گف یاده تو افتادم بهش گفتم شرمنده

کسی نیس؟

نه من اومدم لامپا خاموش کنم برم😑😑

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑

همین دیگه...

باهاش برگشتم واقعنم درست شده بود بچها..باهاش شرط گذاشتم ک اکانت تلگرام وواتش دست من باشه تکون میخوره بهم بگه اینستا نصب نکنه یا دست منم باشه وو کلی شرطای دیگ..همروقبول کرد

بچها مقصر کات بیشتر خودم بودم واقعا..ینی درصدی بخوام بگم ۶۰ من ۴۰ اون..

خلاصه همین...شاید این خاطره ب نظرشمایی ک از بیرون میبینین اصلا جالب نباشه اما نزنین توذوقم من بااین خاطرات روزمو شب میکنم شبمو روز..