2777
2789
عنوان

فردا جاری ام میخواد بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 86 پست
عزیزم شما با شوهرت مشکل داری خواهشن سر جاریت خالی نکن اگه خودتون دعوتش کردین بزار بیان قشنگ پذیرایی ...

ای نرحله رو رفتم. جاری ام هم رفتارش خوب نیست ولی اگه شوهرم این رفتار رو نمیکرد من بهخاطر شوهرم گذست میکردم واحترام میزاشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم می شه بپرسم چرا با خانوادت قطع ارتباط کرده

میگه اونجور که باید بهم احترام نمیزارن. تو خاتواده مادریش و پدریش تنها تحصیل کرده شونه و یه شغلی دست و‌ماکرده و قیافه اش ازاونا بهتر دیگه فکر میکنن خداس درحالیکه تو خانواده ما بسیاااااار سطحش پایینه و وقتی من ازدواج کردم همه فامیل مونده بودن که چی شده و چرااا با همچین شخصی . حالا فکر میکنه خداس و نادرش میگه باید کفشات رو واکس بزننن اسپند برات دود کنن پاسارت بدن و.. وهرروز بگن از تو بهتر تو دنیا نیست همه بدن بقیه دومادامون بون فقط تو خوبی

من دعوت نکردم اونا یه شهر دیگه زندگی میکنن حالا براشون کار پیش اومده زنگ زدن که میایم اونجا

خوب عزیزم کجا می خوای خونه زندگیت و ول کنی بری ب شوهرت بگو دور خانوادت خط قرمز بکش حق ندارن بیان خونمون بهش بگو دوست دارم عاشقتم هر کاری از دستم برات بیاد انجام میددم ولی دیگه از من نخواه ک با خانوادت روبرو بشم بعد از این خودم و خودت ( البته واسه ی مدت اینکارا رو انجام بده آن شاالله ک نتیجه بده اگه دیدی بدتر شد تغییر موضع بده ی راه دیگه رو پیش ببر همیشه روابط خودت و شوهرت و الویت قرار بده هیچی ارزش بهم خوردن حس خوب بینتون نیس پدر مادر خواهر برادر حتی بچه همه شون سرشون ب زندکی خودشونن این شوهرت ک رفیق و همراهت 

میگه اونجور که باید بهم احترام نمیزارن. تو خاتواده مادریش و پدریش تنها تحصیل کرده شونه و یه شغلی دست ...

عزیرم زبون و هر جور بچرخونی می چرخه از خانوادت خواهش کن یمدت هوای شوهرت و داشته باشن یکم هندونه زیر بغلش بدن باور کن چیزی ازشون کم نمی شه حالا بنظرم چون می گی تو خانوادت همه از شوهرت سر ترن وقتی میاد اونجا بهش حس حقارت دست می ده تو خودت باید اعتماد ب نفسش و بالا ببری 

میگه اونجور که باید بهم احترام نمیزارن. تو خاتواده مادریش و پدریش تنها تحصیل کرده شونه و یه شغلی دست ...

ببخشید پس تو هم ب شوهرت بگو تا مامانت کفش های منو واکس نزنه خونشون نمی رم ب مادرشوهر ها زیاد توجه نکن کلا کرم دارن ک زندگی پسرشون و خراب کنن وقتی ببینه این آتیشی ک روشن کرده دودش داره می ره تو چشم همه شون مطمئن باش عقب نشینی می کنی

خوب عزیزم کجا می خوای خونه زندگیت و ول کنی بری ب شوهرت بگو دور خانوادت خط قرمز بکش حق ندارن بیان خون ...

رابطه بین‌مون که داغون شد. سه سال پیش بی تجربه بودم وقتی گفت‌نمیام دعوام شد که درست نیست زشته و...اونم

نقطه ضعف گرفت بدتر شدو ازاونورم گفت به خاطراونا توروم وایسادی من از بس تنهایی کشیدم  ازش فاصله گرفتم. دیگه برام مهم نیست بیا  و باهام باشه چون دلم بدجور شکسته و داغون شدم من روزای سخت روگذروندم الان دیگه همه به تنها بودن من عادت کردن .

راستش رو بگم دوسش ندارم

رابطه بین‌مون که داغون شد. سه سال پیش بی تجربه بودم وقتی گفت‌نمیام دعوام شد که درست نیست زشته و...او ...

عزیزم غصه نخور درست می شه صفات خوب شوهرت و تو ذهنت بیار باور کن دوباره عاشقش می شی 

ببخشید پس تو هم ب شوهرت بگو تا مامانت کفش های منو واکس نزنه خونشون نمی رم ب مادرشوهر ها زیاد توجه نک ...

اره از وقتی فهمیده چه گلی زده یکم‌کمش کروده و فهمیده من شوهدم رو متوجه روش هاش کردم  روش هاش رو عوض کرده ولی خوب شدت اش کمه

عزیزم غصه نخور درست می شه صفات خوب شوهرت و تو ذهنت بیار باور کن دوباره عاشقش می شی 

خیلی تلاش مکنم ولی نمیشه. خواهرم زایمان کرده باهام نیومد عروسی برادرم به زور و دعواا اومد خونه خواهرام نیومد مادرم رو از خونه بیرون کرد سر همین‌جاری منو کتک زد... نمیتونم تلاش میکنم فوق اش یه روز کاراش یادم میره

[QUOTE=212795385]بله،اشتباه از شما بوده معنی نداشته برای بقیه کلی کار کنی،من اصلا باجاری صمیمی نمیشم ...

چون حالم ازش بهم میخوره،پر از مکره

لطفالایک نکنید،ممنون