2777
2789
عنوان

فردا جاری ام میخواد بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 86 پست
اول باید این درخت زشت و بدقواره ک تو این سه سال تو زندگیت رشد کرده قطع کنی  ۱_ اگه شوهرت یبار ...

ثمین‌جان خیییلی ممنون که اینقدر با حوصله به پست هام‌جواب میدی.

موانعی که باعث میشه نتونم خیای از نقشه هارو احرا کنم رو بهت بگم. شغل همسر من شیفتی هست و منم اون‌مدت که اون‌نیست میرم‌خونه پدرم. هم همسرم‌هم پدرم قبول نمیکنن تنها بمونم و همین رفتنم باعث میشه  فکر کنه ده دلتنگ نیستم و نیاز نیست بیاد و...

در مورد نرفتن خونه اقوام خانواده ام رو چیکار کنم ول نمیکنن  که بیا و.. اتفاقا میتونم تحمل کنم ولی پدر و مادرم از بس زنگ میزنن بیا که منم میرم هم من‌نمیتونم مقاومت‌کنم هم از بس اونا جمع میشن نرفتنم خیلی تو چشمه برای خودم‌هم بد میشه.

شیفت همسرم در شهر پدر و مادرش هست و در هرصورت اول و اخر شیفت و گاهی اوقات وسط شیفت‌ تنهایی میره اونجا یعنی در هرصورتی اون‌میره و اینکه چون‌پدرش تنهایی خونه اقوام میره به نطرش عادی بدون زنش بره یا خانمش بدون شوهر!!

ثمین‌جان خیییلی ممنون که اینقدر با حوصله به پست هام‌جواب میدی. موانعی که باعث میشه نتونم خیای از نق ...

چ بهتر پا تو تو ی کفش کن بگو تا باهم آشتی نکنید نمی رم خونه مامان بابام اینجوری وقتایی ک شیفته همش نگرانت می شه بیشتر تحت فشار قرار می گیره راحت تره کوتاه میاد آشتی می کنه هرکسی شیوه و روش زندگی خاص خودش و داره چون پدرشوهرت تنها خونه اقوامش می ره دلیل نمی شه شوهرتم تنها بره اگه با شوهرت به این باور برسید تنها رفتن برای یک آدم متاهل زشته دیگه نمی تونه تو قانونی ک  خونه خودش گذاشته نادیده بگیره با این پستت ب این نتیجه رسیدم ک زیادی تابع دیگرانی بشین فکر کن ی راه و روشی و برای زندگیت بهتره همون و انجام بده دیگه ب طرز فکر بقیه کار نداشته باش هر تصمیمی ک بگیری روش واستا و از موضع کناره گیری نکن تا بفهمن تو کارت جدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بهتر پا تو تو ی کفش کن بگو تا باهم آشتی نکنید نمی رم خونه مامان بابام اینجوری وقتایی ک شیفته همش ن ...

ثمین جان ببخشید پسرم بیدار شد بعدشم‌گوشی ام خاموش شد. من‌چجوری همسرم رو به این باور برسونم به قانون هایی که میزاریم پایبند باشه اون لحظه میگه باشه و حرف های خوب میزنه ولی در مواقعی که باید اجرا نمیکنه.

اصلاباورهایی که تو خونه پدرو مادرش داره انگار تو کل سلول هاش هست تغییر نمیکنن و فکر میکنه اونا درست ترینن. ما ۵ ساله ازدواج کردیم فقط چیزی که تو ذهنش بوده و قبول داشته اجرا میشه هییییچ چیزش تغییر نکرده صحبت میکنم باهاش میگه باشه ولی همون لحظم ته دلش معلومه راضی نیست.

خواهرم یک هفته اس زایمان کرده و مادرم عمل کرده نمیتونه مراقبش باشه باید یه وقتایی برم بهش سر بزنم بچه اولش هست.

بعد اون ببینم میتونم اجراش کنم البته اون خودش میره خونه پدرش.

این حاضر نیست به این دلیل که من‌نمیرم آشتی کنه بدش میاد ها ولی کوتاه نمیاد تا من از رو برم که من سریع بعد ازش استفاده نکنم. 

صبح بیدار شده برعکس همیشه به پسرمون نرسیدو گفت برو پیش مادرت. بهش گفتم منو ببوس نبوسید. 

منم گفتم نشون داده احترام میزارم بلد نیست احترام بزاره و به قول خودت بهم خوش نمیگذره باهاش به همین دلیل نمیمونم. گفت ولم کن دیگه نه کاری باهات دارم نه کاری داشته باش باهام. منم گفتم تو چرا وقتی خونه نموندی یا پدرم رو که میبینی سلام علیک هم نمیکنی میگی باید همچنان خوش باشیو بیای بغل ام و فقط من برات مهمباشه. قاطی کرد ولی برعکس همیشه دادوبیداد نکرد و رفت بیرون

البته این راه حل وقتی جواب می ده ک تو کوتاه مدت نتیجه ای ک می خوای بدست بیاری مثلا فکر کن یکسال با خ ...

من دوماهه مثل خودش نه زنگ میزنم نه جواب میدم نه میرم خونه شون بهش گرون اومده ولی هنوز کاری نکرده. البته تو این‌مدت اون یکی برادر مجردش و خواهرش وپدرش اومدن تحویل گرفتم. 

ثمین جان ببخشید پسرم بیدار شد بعدشم‌گوشی ام خاموش شد. من‌چجوری همسرم رو به این باور برسونم به قانون ...

راستش منو شوهرم از همون اول بهم گفتیم قانون هایی ک تا حالا داشتیم خوب هاش و اجرا کنیم بد هاش و بزاریم کنار مثلا می گفتم از این اخلاق بابات یا رفتار مامانت خیلی خوشم میاد کاش ماهم اونجوری باشیم اما ی ایراد کوچولو دارن ب این دلایل بنظرم فلان کارشون خوب نیس کاش ما ی جور دیگه رفتار کنیم در اصل شوهر من خیلی حرف گوش کن راحت می تونم مجایش کنم معلومه شوهر تو آدم سر سختیه تو خودت شوهرت و بهتر می شناسی

راستش منو شوهرم از همون اول بهم گفتیم قانون هایی ک تا حالا داشتیم خوب هاش و اجرا کنیم بد هاش و بزاری ...

اره خیلی سرسخته .

مرسی برام دعا میکنی. شاید من ام بعد حل مشکلاتم بهش گفتم و اینجوری یه سری از عادات از سرش افتاد