؟؟....خودم امشب یه ضد بدی خوردم واقعا خورد تو ذوقم 😔😕
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امروز قرار بود من غذا درست کنم زنداداشم ظرفارو بشوره، غذا درست کردم داداشم اومد غذارو برد پایین😏 بعد بازم میاد میگه چی میخوای درست کنی😏😏🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 دیگه ظرفارو خودم شستم بعد این همه درس و کار خونه...🙃
🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه میخوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
با خواستگارم بعد دو ماه رفته بودیم بیرون، یهو برگشت گفت به این نتیجه رسیدم که رابطه رو تموم کنیم. خیلی ناراحت شدم. گفتم باشه و بلند شدم رفتم خونمون....
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
رفتم حموم آب در وضعیت دوش بسته شده بود.تا شیر رو باز کردم آب یخ ریخت فرق سرم
منم اینطوری شدم....تازه شیر هم رو به بالا باز بود کلا خیس هم شدم😅😂😂
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
بدترین این بود که فهمیدم دخترم تشنج کرده😔😔😔😔 هنوز به حال خودم برنگشتم...
:(