2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

103 بازدید | 9 پست

چجوری شوهرتون و جذب میکنید و دلبری های سسی😂 میکنین البته برا مردایی که سردن مرد گرم فقط بشکن میخواد 🤣

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلبری بلد نیستم

چه جذاب 😂👌بیا یاد بگیریم 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
تو نت بزن راهای زیادی هس

تو نت خوشم نمیاد اون چیزی که تجربه کرده باشی بهتر جواب میده مثلا تو نت میزنه لباس قرمز 😑اینجا میگن مثلا اول غذای خوب بده بعد اونجوری کن بعد اینجوری کن خیلی خوب جواب میده 

یه دامن کوتاه و تاپ یقه باز بپوش بقیه اش رو شوهرت بلده🤣

وای😂😂 جواب نمیده روش سرده 😢