2777
2789

بخدا خیلی خسته شدم 

فقط یکساله عروسی کردم و دو سال عقد

اما یه ذره هم محبت از این پسر ندیدم

هر چی اعتماد به نفس داشتم ازم گرفته

یه بارم ازم تعریف نکرده که دلم خوش بشه

هر وقتم خودم از خودم تعریف میکنم پوزخند میزنه و مسخره میکنه

من فقط ۲۵ سالمه . 

دلم محبت میخواد . گردش میخواد . بگو بخند میخواد .

اما هیچی جز بی محبتی و بی اعتمادی نسیبم نشد.

فقط بشور و بپز و بچه داری میکنم . حتی خونه جدا هم ندارم که توش بمونم . یه مدت خونه مادرش بودم مادرش بسکه تیکه انداخت و دخالت کرد تو بچه داریم برداشتم اومدم خونه مادرم . الانم مادرش دم به دقیقه زنگ میزنه که پسرم شبا میره کار مریض میشه و فلان . ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان خونه ندارید؟ هر بار خونه ی یکی زندگی میکنید؟

درست متوجه شدم؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اگه از اول اینجوری بوده چرا گذاشتی به ازدواج و بچه بکشه

وقتی خانوادت مجبورت کنن و بگن عقد هستید ابرومون میره اگه جدا بشی چیکار میتونستم بکنم .

بچه هم نخواسته بود . 

چون خونه جدا ندارید اینجوریه 

سوره مزمل رو هرروز سه بار بخون به یک پارچ آب فوت کن و باهاش چای یا شربت درست کن چهل روز 

تغییر رفتارش رو از هفته اول میبینی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست